Завдання

Зверстати макет Digital Design https://www.figma.com/file/C4PXRgbebIOSfqeAuu2RwG/digital-design?type=design&node-id=0%3A1&mode=design&t=WLRl50p8PX0B6Hfo-1

Технічні вимоги до верстки
Класи елементів повинні бути написані згідно методології BEM. При іменуванні класів дотримуйтесь схеми іменування Two Dashes (block-name__elem-name--mod-name)
Стилізація до проекту повинна бути написана з допомогою препроцессору SASS/SCSS
При виконанні завдання дотримуватись вимог до верстки та написання SASS/SCSS. Файли з вимогами мохна знайти в корні репозиторію в папці technical criteria.
Для проекту використати збирач проекту з папки gulp-builder в репозиторії.

- макет Mobile 320 показує, як як повинна виглядати сторінка при ширині екрану від 320 до 768 включно.
- макет Tablet 768 показує, як як повинна виглядати сторінка при ширині екрану від 768 до 1200 включно.
- макет Desktop 1200 показує, як повинна виглядати сторінка при ширині екрану від 1200 і ширше.

Якщо якийсь елемент буде негарно виглядати на будь-якій ширині екрану, ви можете зменьшити розмір елемента ширині, ширину зображення чи розмір шрифта
- Логотип (іконка та текст) повинен бути клікабельним посиланням
- Зображення в першій секції контентне і має бути вставлене тегом img
- Зображення в секції What I do декоративне і має бути вставлене фоном
- Цифри пунктів опису в секції What I do мають бути зроблені псевдоелементами.
- В секції Selected work написи Digital Design, 2022, 2023 - це посилання.
- Елементи в секції My clients статичні текстові, посилань там не має бути.
- В секції Our Team в картці члена команди при натисканні на ім'я, посаду та зображення передбачено перехід на сторінку члена команди.
- Використовувати оригінальні зображення. Якщо треба змінити стиль зображення - використовуйте стилі.
- Всі іконки соціальних мереж повинні бути посиланнями.
- Для зручності всі картинки з макета прикладені в папці images

Завдання для студента 1 (Максим Приходько)
- Шапка з логотипом та меню
- Перші два блоки після секції: ім'я та зображення, опис та соціальні мережі, логотипи.
- Секція Selected work
- Секція OUr Team

Завдання для студента 2 (Ростислав врмолаєв)
- Секція What I do
- Секція My clients
- Секція Contact
- Footer

Необовʼязкові завдання, підвищеної складності:
Розмістити проект в інтернеті за допомогою Github pages https://pages.github.com/ або Gitlab pages https://docs.gitlab.com/ee/user/project/pages/ (Не забудьте потім додати посилання на резюме).

Примітка
Верстка повинна бути виконана без використання бібліотек CSS типу Bootstrap або Materialize.