# Digital Design - Step project

Учасники проекту:

Максим Приходько (виконував завдання для студента №1)
Ростислав Єрмолаєв (виконував завдання для студента №2)

Завдання, яке виконувалось студентом №1
- формування структури проекту та репозиторію;
- завантаження шрифтів та формування структури зображень;
- верстка шапки сайту з логотипом та меню;
- верстка перших двох блоків після секції: ім'я та зображення, опис та соціальні мережі, логотипи;
- верстка секції "Selected work"
- верстка секція "OUr Team"

Завдання, яке виконувалось студентом №2
- верстка блоку "What I do";
- верстка секції "My clients";
- верстка секції "Contact";
- верстка "Footer".

Проект створювався за допомогою Gulp та NPM пакетів. Без сторонніх бібліотек.

перелік пакетів:
browser-sync
cssnano
gulp
gulp-autoprefixer
gulp-clean
gulp-clean-css
gulp-concat
gulp-csso
gulp-file-include
gulp-imagemin
gulp-sass
sass


Основні завдання gulp:
- build -  очищення "dist";
- переміщення тек із стилями, шрифтами та скриптом в "dist";
- компіляція scss в css;
- конкатенація та мініфікованість html, сss та js;
- оптимізація картинок;
- dev -  запук сервера та слідкування за змінами;
- default -  виконує завдання build, а потім dev.


Посилання на сайт: 