de stappen om de dedalo-website te deployen naar de plesk server

## 1) de dedalowebsite builden in productie modus

###
ng build --prod
###

### 2) met ftp naar de server verbinden

## 3) alles wat in de dist/ folder staat kopieren naar de httpdocs bestand.

website is klaar