Deze sectie bevat de volgende indicatoren:
### Paragraaf 1
- [1.1.0 Gemiddeld aantal personeelsleden](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.1.0.md)
- [1.1.1 Gemiddeld aantal personeelsleden Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.1.1.md)
- [1.1.2 Gemiddeld aantal personeelsleden Q2 2023 ](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.1.2.md)
- [1.1.3 Gemiddeld aantal personeelsleden Q3 2023 ](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.1.3.md)
- [1.1.4 Gemiddeld aantal personeelsleden Q4 2023 ](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.1.4.md)
- [1.1.5 Gemiddeld aantal personeelsleden Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.1.5.md)
- [1.2.0 Aantal personeelsleden op een peildatum](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.2.0.md)
- [1.2.1 Aantal personeelsleden op 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.2.1.md)
- [1.2.2 Aantal personeelsleden op 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.2.2.md)
- [1.2.3 Aantal personeelsleden op 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.2.3.md)
- [1.2.4 Aantal personeelsleden op 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.2.4.md)
- [1.2.5 Aantal personeelsleden op 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%201.2.5.md)
### Paragraaf 2
- [2.1.0 Aantal ingezette uren personeel](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.1.0.md)
- [2.1.1 Aantal ingezette uren personeel Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.1.1.md)
- [2.1.2 Aantal ingezette uren personeel Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.1.2.md)
- [2.1.2 Aantal ingezette uren personeel Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.1.3.md)
- [2.1.4 Aantal ingezette uren personeel Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.1.4.md)
- [2.1.5 Aantal ingezette uren personeel Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.1.5.md)
- [2.2.0 Aantal verloonde uren](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.2.0.md)
- [2.2.1 Aantal verloonde uren Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.2.1.md)
- [2.2.2 Aantal verloonde uren Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.2.2.md)
- [2.2.3 Aantal verloonde uren Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.2.3.md)
- [2.2.4 Aantal verloonde uren Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.2.4.md)
- [2.2.5 Aantal verloonde uren Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%202.2.5.md)
### Paragraaf 3
- [3.1.0 Percentage arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd op een peildatum](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%203.1.0.md)
- [3.1.1 Percentage arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd op 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%203.1.1.md)
- [3.1.2 Percentage arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd op 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%203.1.2.md)
- [3.1.3 Percentage arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd op 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%203.1.3.md)
- [3.1.4 Percentage arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd op 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%203.1.4.md)
- [3.1.5 Percentage arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd op 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%203.1.5.md)
### Paragraaf 4
- [4.1.0 Gemiddelde contractomvang personeel](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%204.1.0.md)
- [4.1.1 Gemiddelde contractomvang personeel Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%204.1.1.md)
- [4.1.2 Gemiddelde contractomvang personeel Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%204.1.2.md)
- [4.1.3 Gemiddelde contractomvang personeel Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%204.1.3.md)
- [4.1.4 Gemiddelde contractomvang personeel Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%204.1.4.md)
- [4.1.5 Gemiddelde contractomvang personeel Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%204.1.5.md)
### Paragraaf 5
- [5.1.0 Leeftijdsopbouw personeel in loondienst](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%205.1.0.md)
- [5.1.1 Leeftijdsopbouw personeel Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%205.1.1.md)
- [5.1.2 Leeftijdsopbouw personeel Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%205.1.2.md)
- [5.1.3 Leeftijdsopbouw personeel Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%205.1.3.md)
- [5.1.4 Leeftijdsopbouw personeel Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%205.1.4.md)
- [5.1.5 Leeftijdsopbouw personeel Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%205.1.5.md)
### Paragraaf 6
- [6.1.0 Percentage ingezette uren personeel per kwalificatieniveau](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%206.1.0.md)
- [6.1.1 Percentage ingezette uren personeel per kwalificatieniveau Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%206.1.1.md)
- [6.1.2 Percentage ingezette uren personeel per kwalificatieniveau Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%206.1.2.md)
- [6.1.3 Percentage ingezette uren personeel per kwalificatieniveau Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%206.1.3.md)
- [6.1.4 Percentage ingezette uren personeel per kwalificatieniveau Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%206.1.4.md)
- [6.1.5 Percentage ingezette uren personeel per kwalificatieniveau Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%206.1.5.md)
### Paragraaf 7
- [7.1.0 Aantal ingezette uren personeel per cliënt](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%207.1.0.md)
- [7.1.1 Aantal ingezette uren personeel per cliënt Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%207.1.1.md)
- [7.1.2 Aantal ingezette uren personeel per cliënt Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%207.1.2.md)
- [7.1.3 Aantal ingezette uren personeel per cliënt Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%207.1.3.md)
- [7.1.4 Aantal ingezette uren personeel per cliënt Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%207.1.4.md)
- [7.1.5 Aantal ingezette uren personeel per cliënt Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%207.1.5.md)
### Paragraaf 8
- [8.1.0 Percentage ingezette uren personeel niet in loondienst (PNIL).](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.1.0.md)
- [8.1.1 Percentage ingezette uren personeel niet in loondienst (PNIL). Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.1.1.md)
- [8.1.2 Percentage ingezette uren personeel niet in loondienst (PNIL). Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.1.2.md)
- [8.1.3 Percentage ingezette uren personeel niet in loondienst (PNIL). Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.1.3.md)
- [8.1.4 Percentage ingezette uren personeel niet in loondienst (PNIL). Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.1.4.md)
- [8.1.5 Percentage ingezette uren personeel niet in loondienst (PNIL). Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.1.5.md)
- [8.2.0 Percentage kosten personeel niet in loondienst (PNIL)](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.2.0.md)
- [8.2.1 Percentage kosten personeel niet in loondienst (PNIL) Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.2.1.md)
- [8.2.2 Percentage kosten personeel niet in loondienst (PNIL) Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.2.2.md)
- [8.2.3 Percentage kosten personeel niet in loondienst (PNIL) Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.2.3.md)
- [8.2.4 Percentage kosten personeel niet in loondienst (PNIL) Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.2.4.md)
- [8.2.5 Percentage kosten personeel niet in loondienst (PNIL) Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%208.2.5.md)
### Paragraaf 9
- [9.1.0 Aantal vrijwilligers per kwartaal](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%209.1.0.md)
- [9.1.1 Aantal vrijwilligers Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%209.1.1.md)
- [9.1.2 Aantal vrijwilligers Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%209.1.2.md)
- [9.1.3 Aantal vrijwilligers Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%209.1.3.md)
- [9.1.4 Aantal vrijwilligers Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%209.1.4.md)
- [9.1.5 Aantal vrijwilligers Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%209.1.5.md)
### Paragraaf 10
- [10.1.0 Aantal leerlingen op een peildatum](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2010.1.0.md)
- [10.1.1 Aantal leerlingen op 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2010.1.1.md)
- [10.1.1 Aantal leerlingen op 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2010.1.2.md)
- [10.1.3 Aantal leerlingen op 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2010.1.3.md)
- [10.1.4 Aantal leerlingen op 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2010.1.4.md)
- [10.1.5 Aantal leerlingen op 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2010.1.5.md)
### Paragraaf 11
- [11.1.0 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof)](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.1.0.md)
- [11.1.1 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof) Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.1.1.md)
- [11.1.2 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof) Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.1.2.md)
- [11.1.3 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof) Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.1.3.md)
- [11.1.4 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof) Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.1.4.md)
- [11.1.5 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof) Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.1.5.md)
- [11.2.0 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof)](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.2.0.md)
- [11.2.1 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof) Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.2.1.md)
- [11.2.2 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof) Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.2.2.md)
- [11.2.3 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof) Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.2.3.md)
- [11.2.4 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof) Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.2.4.md)
- [11.2.5 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof) Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.2.5.md)
- [11.3.0 Langdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof)](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.3.0.md)
- [11.3.1 Langdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof) Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.3.1.md)
- [11.3.2 Langdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof) Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.3.2.md)
- [11.3.3 Langdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof) Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.3.3.md)
- [11.3.4 Langdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof) Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.3.4.md)
- [11.3.5 Langdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof) Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.3.5.md)
- [11.4.0 Langdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof)](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.4.0.md)
- [11.4.1 Langdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof) Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.4.1.md)
- [11.4.2 Langdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof) Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.4.2.md)
- [11.4.3 Langdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof) Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.4.3.md)
- [11.4.4 Langdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof) Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.4.4.md)
- [11.4.5 Langdurend ziekteverzuimpercentage (incl. zwangerschapsverlof) Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2011.4.5.md)
### Paragraaf 12
- [12.1.0 Verzuimfrequentie (excl. zwangerschapsverlof)](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.1.0.md)
- [12.1.1 Verzuimfrequentie (excl. zwangerschapsverlof) Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.1.1.md)
- [12.1.2 Verzuimfrequentie (excl. zwangerschapsverlof) Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.1.2.md)
- [12.1.3 Verzuimfrequentie (excl. zwangerschapsverlof) Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.1.3.md)
- [12.1.4 Verzuimfrequentie (excl. zwangerschapsverlof) Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.1.4.md)
- [12.1.5 Verzuimfrequentie (excl. zwangerschapsverlof) Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.1.5.md)
- [12.2.0 Verzuimfrequentie (incl. zwangerschapsverlof)](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.2.0.md)
- [12.2.1 Verzuimfrequentie (incl. zwangerschapsverlof) Q1 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.2.1.md)
- [12.2.2 Verzuimfrequentie (incl. zwangerschapsverlof) Q2 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.2.2.md)
- [12.2.3 Verzuimfrequentie (incl. zwangerschapsverlof) Q3 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.2.3.md)
- [12.2.4 Verzuimfrequentie (incl. zwangerschapsverlof) Q4 2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.2.4.md)
- [12.2.5 Verzuimfrequentie (incl. zwangerschapsverlof) Q1 2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2012.2.5.md)
### Paragraaf 13
- [13.1.0 Percentage instroom personeel in loondienst](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.1.0.md)
- [13.1.1 Percentage instroom personeel in loondienst - peildatum 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.1.1.md)
- [13.1.2 Percentage instroom personeel in loondienst - peildatum 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.1.2.md)
- [13.1.3 Percentage instroom personeel in loondienst - peildatum 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.1.3.md)
- [13.1.4 Percentage instroom personeel in loondienst - peildatum 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.1.4.md)
- [13.1.5 Percentage instroom personeel in loondienst - peildatum 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.1.5.md)
- [13.2.0 Percentage uitstroom personeel in loondienst](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.2.0.md)
- [13.2.1 Percentage uitstroom personeel in loondienst - peildatum 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.2.1.md)
- [13.2.2 Percentage uitstroom personeel in loondienst - peildatum 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.2.2.md)
- [13.2.3 Percentage uitstroom personeel in loondienst - peildatum 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.2.3.md)
- [13.2.4 Percentage uitstroom personeel in loondienst - peildatum 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.2.4.md)
- [13.2.5 Percentage uitstroom personeel in loondienst - peildatum 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.2.5.md)
- [13.3.0 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar oplopend kwalificatieniveau](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.3.0.md)
- [13.3.1 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar oplopend kwalificatieniveau - peildatum 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.3.1.md)
- [13.3.2 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar oplopend kwalificatieniveau - peildatum 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.3.2.md)
- [13.3.3 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar oplopend kwalificatieniveau - peildatum 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.3.3.md)
- [13.3.4 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar oplopend kwalificatieniveau - peildatum 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.3.4.md)
- [13.3.5 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar oplopend kwalificatieniveau - peildatum 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.3.5.md)
- [13.4.0 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar aflopend kwalificatieniveau](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.4.0.md)
- [13.4.1 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar aflopend kwalificatieniveau - peildatum 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.4.1.md)
- [13.4.2 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar aflopend kwalificatieniveau - peildatum 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.4.2.md)
- [13.4.3 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar aflopend kwalificatieniveau - peildatum 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.4.3.md)
- [13.4.4 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar aflopend kwalificatieniveau - peildatum 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.4.4.md)
- [13.4.5 Percentage doorstroom personeel in loondienst naar aflopend kwalificatieniveau - peildatum 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2013.4.5.md)
### Paragraaf 14
- [14.1.0 Aantal cliënten per zorgprofiel](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.1.0.md)
- [14.1.1 Aantal cliënten per zorgprofiel - peildatum 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.1.1.md)
- [14.1.2 Aantal cliënten per zorgprofiel - peildatum 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.1.2.md)
- [14.1.3 Aantal cliënten per zorgprofiel - peildatum 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.1.3.md)
- [14.1.4 Aantal cliënten per zorgprofiel - peildatum 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.1.4.md)
- [14.1.5 Aantal cliënten per zorgprofiel - peildatum 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.1.5.md)
- [14.2.0 Aantal cliënten per leveringsvorm](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.2.0.md)
- [14.2.1 Aantal cliënten per leveringsvorm - peildatum 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.2.1.md)
- [14.2.2 Aantal cliënten per leveringsvorm - peildatum 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.2.2.md)
- [14.2.3 Aantal cliënten per leveringsvorm - peildatum 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.2.3.md)
- [14.2.4 Aantal cliënten per leveringsvorm - peildatum 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.2.4.md)
- [14.2.5 Aantal cliënten per leveringsvorm - peildatum 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.2.5.md)
- [14.3.0 Aantal cliënten per zorgprofiel per leveringsvorm](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.3.0.md)
- [14.3.1 Aantal cliënten per zorgprofiel per leveringsvorm - peildatum 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.3.1.md)
- [14.3.2 Aantal cliënten per zorgprofiel per leveringsvorm - peildatum 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.3.2.md)
- [14.3.3 Aantal cliënten per zorgprofiel per leveringsvorm - peildatum 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.3.3.md)
- [14.3.0 Aantal cliënten per zorgprofiel per leveringsvorm - peildatum 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.3.4.md)
- [14.3.5 Aantal cliënten per zorgprofiel per leveringsvorm - peildatum 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2014.3.5.md)
### Paragraaf 15
- [15.1. Aantal wooneenheden](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.1.md)
- [15.2. Aantal bezette wooneenheden.](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.2.md)
- [15.3. Aantal personen dat per vestiging kan wonen](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.3.md)
- [15.4.1.0 Aantal bewoners per financieringsstroom](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.1.0.md)
- [15.4.1.1 Aantal bewoners per financieringsstroom - peildatum 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.1.1.md)
- [15.4.1.2 Aantal bewoners per financieringsstroom - peildatum 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.1.2.md)
- [15.4.1.3 Aantal bewoners per financieringsstroom - peildatum 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.1.3.md)
- [15.4.1.4 Aantal bewoners per financieringsstroom - peildatum 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.1.4.md)
- [15.4.1.5 Aantal bewoners per financieringsstroom - peildatum 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.1.5.md)
- [15.4.2.0 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie per sector](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.2.0.md)
- [15.4.2.1 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie per sector - peildatum 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.2.1.md)
- [15.4.2.2 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie per sector - peildatum 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.2.2.md)
- [15.4.2.3 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie per sector - peildatum 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.2.3.md)
- [15.4.2.4 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie per sector - peildatum 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.2.4.md)
- [15.4.2.5 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie per sector - peildatum 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.2.5.md)
- [15.4.3.0 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie met zorgprofiel VV per leveringsvorm](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.3.0.md)
- [15.4.3.1 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie met zorgprofiel VV per leveringsvorm - peildatum 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.3.1.md)
- [15.4.3.2 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie met zorgprofiel VV per leveringsvorm - peildatum 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.3.2.md)
- [15.4.3.3 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie met zorgprofiel VV per leveringsvorm - peildatum 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.3.3.md)
- [15.4.3.4 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie met zorgprofiel VV per leveringsvorm - peildatum 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.3.4.md)
- [15.4.3.5 Aantal cliënten met een Wlz-indicatie met zorgprofiel VV per leveringsvorm - peildatum 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.3.5.md)
- [15.4.4 Goedgekeurd gedeclareerd bedrag per wet](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.4.md)
- [15.4.5 Goedgekeurd gedeclareerd bedrag per Wlz-zorgsector](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.5.md)
- [15.4.6 Goedgekeurd gedeclareerd bedrag per Wlz VV leveringsvorm](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2015.4.6.md)
### Paragraaf 16
- [16.1.0 Aantal cliënten met het syndroom van Korsakov](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2016.1.0.md)
- [16.1.1 Aantal cliënten met het syndroom van Korsakov - peildatum 1-1-2024](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2016.1.1.md)
- [16.1.2 Aantal cliënten met het syndroom van Korsakov - peildatum 1-4-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2016.1.2.md)
- [16.1.3 Aantal cliënten met het syndroom van Korsakov - peildatum 1-7-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2016.1.3.md)
- [16.1.4 Aantal cliënten met het syndroom van Korsakov - peildatum 1-10-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2016.1.4.md)
- [16.1.5 Aantal cliënten met het syndroom van Korsakov - peildatum 1-1-2023](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2016.1.5.md)
### Paragraaf 17
- [17.1. Geplande toe- en afname van het aantal wooneenheden](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2017.1.md)
- [17.2. Geplande toe- en afname van het aantal cliënten per (clustering van) leveringsvorm(en)](/Gevalideerde_vragen_technisch/Indicator%2017.2.md)
