Pointer Events touch-action attribute support

Test Description: Try to scroll text RIGHT.

Note: this test is for touch-devices only

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diem nonummy nibh euismod tincidunt ut lacreet dolore magna aliguam erat volutpat. Ut wisis enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tution ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diem nonummy nibh euismod tincidunt ut lacreet dolore magna aliguam erat volutpat. Ut wisis enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tution ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diem nonummy nibh euismod tincidunt ut lacreet dolore magna aliguam erat volutpat. Ut wisis enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tution ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diem nonummy nibh euismod tincidunt ut lacreet dolore magna aliguam erat volutpat. Ut wisis enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tution ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

Lorem ipsum dolor sit amet...

touch-action: auto

The following pointer types were detected: touch.


FAIL touch-action attribute test assert_true: x-scroll and y-scroll should be received before the test finishes expected true got false

