[1%*D*Má milá *A*jak ti je, tak *G*jak ti je?
*D*Jsem ten, kdo *A*jednou tvý *G*tělo zakry*C*je.
*D*Jsem ten, *A*kdo tě jednou *G*oddělá.
*D*Potkalas *A*zkrátka kohos *G*neměla.*C*]

[2%Jsi budoucí krev v mojí posteli
Jsem ten, kdo tě jednou jistojistě zastřelí
Jsem ten kdo ty tvoje krásný oči jednou zatlačí
jsi moje všechno a mně to nestačí]

[R%Je to vážně silná káva, pláč a nebo vztek, nic už s tím nenaděláš
nech mě jenom hádat, jak jsi hebká na dotek, krásná a nedospělá]

[3%Víš, všechno má aspoň malý kaz
jsem ten, kdo ti jednou zlomí vaz
Má milá vždyť mě znáš jsem dobrák od kosti
a ty jsi ta co mi to jednou všechno odpustí]

[Br%*D*Sejde z očí sejde z mysli
jenom *A*blázen věří na nesmysly
*G7*láska je čaroděj a ticho prý léčí,
ale zákon hovoří jasnou řečí]

[R%]

[End%Má milá jak ti je, tak jak ti je?
Jsem ten, kdo jednou tvý tělo zakryje.]
