[1%|:*G*Nemelem, nemelem, nemelem, nemelem, *D7*sebrala nám voda mlejn.:|
|:Sebra*C*la nám *G*všechna kola *D7*i tu pilu s *G*vantrokama,
nemelem, nemelem, nemelem, nemelem, *D7*sebrala nám voda *G*mlejn.:|]

[2%|:Jen ty si jen ty si, jen ty si jen ty si, má panenko vzpomeň si.:|
|: Vzpomeň ty si na ty časy, když jsme spolu husy pásli.
Jen ty si jen ty si, jen ty si jen ty si, má panenko vzpomeň si. :|]
