## -1- Introducció: Hello {name}
Crear un programa que faci el següent:
“Hello {Name}”: funció que donat nom escrit per usuari retorni salutació amb el nom insertat.
## -2 - Classe MyVector
- Crea una classe amb nom MyVector. Implenta els següent requisits:
 - Guarda i gestiona vectors de dos dimensions
 - Variable on es guarda les coordenades 2D d’un vector. Punt d’inici i punt final.
 - Funcions get i set  
 - Funcions que retornen la distancia del vector
 - Funció que canvia la direcció del vector
 - Funció .toString()

## -3 - Classe VectorGame
Crea una segona classe anomenada VectorGame. 
- Implementa els següents requisits:
 - Funció “randomVectors”: retorna un array de MyVector on hi ha generat vectors aleatoris. Per paràmetre es passa la allargada de l’array
Funció “SortVectors”: donat un array de MyVectors retorna aquest array segons la distància dels vectors o segons proximitat a l’origen. Arriba per paràmetre l’array de MyVectors i un booleà segons el tipus d’ordre.
 - Treu per pantalla de manera clara (títol de cada prova) el resultat d’aquestes funcions. (Main Class)
 - (Bonus) Crea una funció que representa visualment la direcció d’un vector (utilitzant caràcters a la consola)
 
## -4 - Funcions a la classe Main
- De forma modular i ordenada a la classe Main implementa la impressió per consola de totes les funcions demandes a l’enunciat.
 
