
# Izbijanje

Igrica za vjezbu u c#


## Screenshots
Početni menu

<img src = "screenshots/foto1.png" width = 300 height = 200>

##
<img src = "screenshots/foto4.png" width = 300 height = 200>

Za sada ima samo 3 pickupa...
Bomba zavrsava igru odma, tableta usporava igraca a
munja daje mogucnost da se igrac krece brze, 10 ak sekundi
tako sto drzi shift.
##

Ovako izgleda samo sučelje igre

<img src = "screenshots/foto2.png" width = 300 height = 200>