# Linux.fi-wikin kehitys

Tässäpä yhteistyöalusta Linux.fi:n palveluiden jatkokehittämiseksi, vetopyynnöt tervetulleita. Ainakin issue trackeria voidaan hyödyntää suoraan, ehkäpä joku keksii jotain tähän repoonkin laitettavaa.