# M09UF2E1 - Primers threads i recull d'informació
## Exercici 1: esbrinar quantes línies té un fitxer de text (grans i petits)

-  Escriu una funció que obri un fitxer de text i compti quantes línies té.  

-  Crea un Thread que compti i mostri quantes línies té un fitxer (reutilitza el codi anterior). El nom del fitxer serà un atribut del Thread de tipus String.  

-  Crea una classe de Prova que crida a 3 threads per esbrinar quantes línies té cada fitxer. Proveu amb fitxers grans i petits.

## Exercici 2: recull d'informació. Redacta un document tot responent, una a una, les següents preguntes:
- Revisa la documentació de Microsoft c# Thread. Quins mètodes de la classe Thread troves que pots necessitar si vols fer concurrència, que fan i en quin cas ho faries servir?  

- Esbrina que és la instrucció Yield i per a que pot ser útil en concurrència.  

- Defineix les classes:  
  - Interface IEnumerator
  - Interface IEnumerable
