##### !ΠΡΟΣΟΧΗ! Το τρέχουμε με έκδοση node 12.21.0

##### Προσθήκη γραφικής
Για να προσθέσουμε μια γραφική προσθέτουμε μια εγγραφή στο "measurements" στο αρχείο `src/dictionary.json`, ακολουθώντας το μοτίβο που έχουν οι υπόλοιπες.

##### Διάβασμα και προσθήκη νέων σημείων στις γραφικές
Βρίσκεται στο αρχείο `src/server/staticTest.js`. 
Η αναγνωση νέων μετρήσεων και ο χωρισμός τους σε μεταβλητές γίνεται στην συνάρτηση updateState().

Η προσθήκη νέων σημείων στις γραφικές γίνεται από τη συνάρτηση generateTelemetry().

##### Έλεγχος ότι το διαβάζονται σημεία που στάλθηκαν με UART
Τα παρακάτω αναφέρονται στο αρχείο `src/server/staticTest.js`.
Ο έλεγχος πρέπει να επικεντρωθεί στα ακόλουθα (σε πρώτη φάση τουλάχιστον):
1.  Η πόρτα του rpi στην οποία στέλνονται τα δεδομένα είναι η `/dev/ttyACM0`.
2  Πως η συνάρτηση parser.on() πράγματι διαβάζει δεδομένα όποτε αυτά είναι διαθέσιμα στην πόρτα και επομένως δεν χρειάζεται setInterval()
