\documentclass[precipa]{subfiles}
\begin{document}
  \begin{titlepage}
    \begin{center}
      {\Large \href{https://lernu-libera.gitlab.io}{\XeTeXLinkBox{\includegraphics[height=2em]{lernu-libera.png}} \textbf{ Lernu Libera }}} \footnote{Изображението на проекта Lernu Libera е преработена версия на свободното изображение Full Tiling Dragon2 от Prokofiev. Можете да го откриете на адрес: \href{https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Full\_tiling\_dragon2.svg}{https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Full\_tiling\_dragon2.svg}}\\
      \vspace{1cm}
      {\Huge \textbf{Свободен сборник}}\\
      \vspace{0.4cm}
      {\Large \textbf{по математика}}\\
      \vspace{0.2cm}
      {\Large за подготовка за\\
      Национално външно оценяване\\
      след 7 клас\\}
      \vspace{1cm}
      \href{https://search.creativecommons.org/photos/7b15c87c-bc61-4b73-a290-a29646c8d4c5}{\XeTeXLinkBox{\includegraphics[width=0.7\textwidth]{chalks}}}
      \footnote{Изображението е Chalks от Salvatore Gerace, лицензирано под \href{https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/}{Криейтив Комънс "Признание-Споделяне на споделеното" 2.0}. Можете да го откриете на адрес \href{https://search.creativecommons.org/photos/7b15c87c-bc61-4b73-a290-a29646c8d4c5}{https://search.creativecommons.org/photos/7b15c87c-bc61-4b73-a290-a29646c8d4c5} }\\
      \vspace{1cm}
      {\large Автор: Христо Христов}\\
      \vspace{0.5cm}
      град Габрово\\
      \today\\
      \vfill
      {\footnotesize
      \doclicenseThis\footnote{Лиценз на сборника - \href{https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.bg}{https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.bg}}
      Насърчава се свободното му споделяне, както и доразработването му от всеки желаещ. Предназначението му е да бъде полезно за възможно повече хора. Вижте лиценза по-горе за повече подробности.\\
      За съставянето на този файл е ползван само \href{https://www.gnu.org/philosophy/philosophy.bg.html}{свободен софтуер}\footnote{Какво е "свободен софтуер"? \href{https://www.gnu.org/philosophy/philosophy.bg.html}{https://www.gnu.org/philosophy/philosophy.bg.html}}, работещ под операционната система \href{https://www.gnu.org/gnu/gnu.bg.html}{ГНУ + Линукс}. Текстът е написан на \href{https://www.latex-project.org/}{\LaTeX}.Ако искате да разгледате изходния код от любопитство или да го ползвате в своя разработка, посетете хранилището му в Gitlab:\\
      \vspace{0.2cm}
      \href{https://gitlab.com/lernu-libera}{\XeTeXLinkBox{\includegraphics[width=0.05\textwidth]{gitlab.png}}}
      }
    \end{center}
  \end{titlepage}
\end{document}
