Целта на тази стъпка е да премахнем съобщенията, които дават указания за начина, по който да си въведем отговорите в листа за отговори, както и други подобни съобщения с подробности конкретно за НВО-то, а не по съдържанието на задачите.
Първият път, когато опитах да го направя осъзнах, че на 2-3 места в НВО-тата се срещат задачи, които имат едно и също условие и ако не се внимава, може това съобщение да бъде изтрито по погрешка и от там нататък само първата задача от групата ще има пълно условие, а в изображението няма да е останала следа от това, че условието на останалите е непълно.
Затова се върнах и проверих дали съм изтрил такова съобщение от вече обработените изображения (бях обработил около 1/3). Не бях направил такава грешка, но описвам тук опита си, защото тази грешка би могла да попречи много на последващите стъпки и вероятно би си проличала чак при решаването на задачите.