\chapter{Zaključak i budući rad}

		Kroz 17 tjedana semestra, trebalo je osmisliti ideju za aplikaciju, odrediti specifikaciju sustava, oblikovati i implementirati sustav te ga postaviti u pogon. Svi ovi ciljevi su uspješno ostvareni te nije bilo nikakvih problema u smislu rokova predaje dokumenata i slično. Zbog neiskustva u izradi web aplikacija većine članova, početak implementacije je bio malo teži nego što je bilo očekivano, ali su puno pomogle tehničke prezentacije Hrvoja Šimića iz CROZ-a vezane za razne web tehnologije. Nadalje, održavali su se redoviti sastanci, pogotovo u drugom ciklusu semestra kada se grupa nalazila najmanje 3 puta tjedno i kada je radila na implementaciji i dokumentaciji. Zbog ovako čestih radnih sastanaka, niti jedan problem se nije dugo zadržavao te se uvijek uspjelo riješiti sve što je trebalo. Nakon što je svaki član naučio osnove onih tehnologija koje je koristio u implementaciji, naprednije funkcionalnosti nisu bile problem za implementirati i svaki sastanak je bio produktivan. \\  Za komunikaciju se koristio program Slack, a za upravljanje inačicama se koristio Git (Sourcetree ili command line ili direktno u radnom okruženju). \\ \\  Sudjelovanje na projektu je svakako bilo korisno iskustvo za svakog člana grupe. Doduše, poslovi su bili odijeljeni te se skoro nitko nije informirao u potpunosti za svaku komponentu aplikacije u smislu tehničkih informacija, ali ono što je neki član radio, radio je to iznimno dobro te se uz komunikaciju i timski rad došlo do dobrih rezultata. \\  Također, svi su se pridržavali rokova i stekla se praksa rada na vrijeme. \\ Postoji mogućnost nadogradnje aplikacije izvan opsega kolegija, ali o tome se nije puno pričalo na sastancima. Svakako se čini kao da aplikacija ima još mjesta za rast i nove funkcionalnosti.
		
		\eject 