\chapter*{Dodatak: Prikaz aktivnosti grupe}
		\addcontentsline{toc}{chapter}{Dodatak: Prikaz aktivnosti grupe}
		
		\section*{Dnevnik sastajanja}
		
		
		\begin{packed_enum}
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 9. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  Razgovor o potencijalnoj temi projekta
					\item  Moguće tehnologije i znanja članova
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
			
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 24. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: Suljić, Župančić, Zurak, Rudelić, Banić, Žalar
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  Uloge i entiteti u bazi podataka
					\item  Raspodjela poslova za dokumentaciju
					\item  Diskusija o frontendu i backendu
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 7. studenoga 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  Preostali poslovi prije predaje prve inačice dokumentacije i aplikacije
					\item  Diskusija o bazi i backendu
					\item  Dogovor oko arhitekture
					\item  Dogovaranje oko ostalih detalja prije prve predaje
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 12. studenoga 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Diskusija oko dijagrama obrazaca i sekvencijskih dijagrama
					\item Pregled preostalog posla prije prvog ciklusa
					\item Raspodjela odgovornosti
					
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 29. studenoga 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Dogovor poslova za drugi ciklus
					\item Implementacija naprednijih funkcionalnosti
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 2. prosinca 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Određivanje zadataka
					\item Generični rad na raznim funkcijama
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 3. prosinca 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Rad na login sustavu
					\item Razrada mapiranja
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 4. prosinca 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item E-mail funkcionalnost
					\item Registracija
					\item Slanje i određivanje PIN-a
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 10. prosinca 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Brisanje raznih korisnika
					\item Definicija novih taskova
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
			
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 12. prosinca 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Nastavak na brisanje korisnika
					\item Novi zadaci za članove
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 16. prosinca 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Upgrade Heroku plana
					\item Dohvaćanje i povezivanje korisnika
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 18. prosinca 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Diskusija, dogovori
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 19. prosinca 2019.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Autorizacija/autentikacija
					\item Raspored mapiranja
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 7. siječnja 2020.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Razni dijagrami
					\item Raspored poslova za drugi dio dokumentacije
					\item Nastavak implementacije
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 8. siječnja 2020.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Povezivanje frontenda i backenda
					\item Rad na dokumentaciji
					\item Testiranje sustava
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 9. siječnja 2020.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Dogovor oko prezentacije
					\item Završne funkcionalnosti
					\item Redirectanje 
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}

			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 10. siječnja 2020.
				\item Prisustvovali: svi članovi
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item Završni deploymenti
					\item Završavanje dokumentacije
					\item Ažuriranje dokumenata
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
			%
			
		\end{packed_enum}
		
		\eject
		\section*{Tablica aktivnosti}
		

			
			\begin{longtabu} to \textwidth {|X[7, l]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|}
								
				\cline{2-8} \multicolumn{1}{c|}{\textbf{}} &     \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Leon Suljić (V)}}} & \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Tin Župančić }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Klara Banić }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Niko Rudelić}}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Sandra Zurak}}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Jakov Rukavina }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Leonardo Žalar}}} \\ \hline 
				\endfirsthead
				
			
				\cline{2-8} \multicolumn{1}{c|}{\textbf{}} &     \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Leon Suljić (V)}}} & \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Tin Župančić}}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Klara Banić}}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Niko Rudelić}}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Sandra Zurak}}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Jakov Rukavina }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Leonardo Žalar}}} \\ \hline 
				\endhead
				
				
				\endfoot
							
				 
				\endlastfoot
				
				Upravljanje projektom 		& 30  &  & 6 &  &  &  & \\ \hline
				Opis projektnog zadatka 	&  & 14 &  &  &  4&  & \\ \hline
				
				Funkcionalni zahtjevi       & 2  &  & 1 & 6 & 12 & 5 &  3\\ \hline
				Dijagram obrazaca 			&  &  & 1 & 4 &  &  &  \\ \hline
				Sekvencijski dijagrami 		& 4  &  &  &  &  & 3 & 3 \\ \hline
				Opis ostalih zahtjeva 		& 2  &  &  &  &  &  &  \\ \hline

				Arhitektura i dizajn sustava	 & 8 & 2 &  &  &  &  &  \\ \hline
				Baza podataka				&  &  & 14 & 2 &  &  &   \\ \hline
				Dijagram razreda 			&  & 8 & 4 & 4 &  &  &   \\ \hline
				Dijagram stanja				&  &  & 6 & 1 &  &  &  \\ \hline
				Dijagram aktivnosti 		&  &  &  & 5.5 &  &  &  \\ \hline
				Dijagram komponenti			& 7 &  &  &  &  &  &  \\ \hline
				Korištene tehnologije i alati 		& 3 &  &  &  &  & 25 & 33 \\ \hline
				Ispitivanje programskog rješenja 	& 16  &  & 3 &  &  20& 25 & 15 \\ \hline
				Dijagram razmještaja			&  &  &  &  &  3&  &  \\ \hline
				Upute za puštanje u pogon 		&  &  &  &  &  &  &  6\\ \hline 
				Dnevnik sastajanja 			& 3  &  &  &  &  &  &  \\ \hline
				Zaključak i budući rad 		& 3  &  &  &  &  &  &  \\  \hline
				Popis literature 			& 0.5 &  &  &  &  &  &  \\  \hline
				&  &  &  &  &  &  &  \\ \hline \hline
				Generičke funkcionalnosti		& 20  & 22 & 10 & 10 &  6 & 10 &  28\\  \hline
				Izrada početne stranice				&  & 10 &  &  &  &  &  \\ \hline 
				Spajanje front enda s back endom			&  & 50 &  &  &  &  & 40  \\ \hline 
				Funkcionalnosti front enda										&  & 60 &  &  &  &  & 20  \\ \hline 
				Izrada baze podataka 		 			&  &  & 10 & 1 &  & 15 & \\ \hline 
				Back end							& 40  & 5 & 35 & 40 & 40 & 50 & 2 \\  \hline
				Puštanje u pogon					& & & & & & & 25 \\  \hline
				
				
			\end{longtabu}
					
					
		\eject
		\section*{Dijagrami pregleda promjena}
		
		\textbf{Commitovi za dokumentaciju}

				\begin{figure}[H]
					\includegraphics[scale=0.55]{slike/devdoc_git_1.png}
					\centering
				\end{figure}

				\begin{figure}[H]
					\includegraphics[scale=0.55]{slike/devdoc_git_2.png}
					\centering
				\end{figure}

				\begin{figure}[H]
					\includegraphics[scale=0.71]{slike/devdoc_git_3.png}
					\centering
				\end{figure}

		\ \\
		\textbf{Commitovi za implementaciju}

				\begin{figure}[H]
					\includegraphics[scale=0.45]{slike/develop_git_1.png}
					\centering
				\end{figure}

				\begin{figure}[H]
					\includegraphics[scale=0.50]{slike/develop_git_2.png}
					\centering
				\end{figure}

				\begin{figure}[H]
					\includegraphics[scale=0.71]{slike/develop_git_3.png}
					\centering
				\end{figure}
		
	