\chapter{Dnevnik promjena dokumentacije}
		
		\textbf{\textit{Kontinuirano osvježavanje}}\\
				
		
		\begin{longtabu} to \textwidth {|X[2, l]|X[13, l]|X[3, l]|X[3, l]|}
			\hline \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Rev.}}	& \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Opis promjene/dodatka}} & \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Autori}} & \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Datum}} \\[3pt] \hline
			\endfirsthead
			
			\hline \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Rev.}}	& \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Opis promjene/dodatka}} & \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Autori}} & \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Datum}} \\[3pt] \hline
			\endhead
			
			\hline 
			\endlastfoot
			
			0.1 & Napravljen predložak.	& Suljić & 24.10.2019. 		\\[3pt] \hline 
			0.2	& Dovršen opis projektnog zadatka & Župančić & 6.11.2019. 	\\[3pt] \hline 
			0.3 & Dovršen opis tablica & Banić & 7.11.2019. \\[3pt] \hline
			0.4 & Dovršeni i poredani Use Caseovi & Rudelić & 8.11.2019. \\[3pt] \hline
			0.5 & Dovršen dijagram razreda & Župančić & 13.11.2019. \\[3pt] \hline
			0.6 & Dovšeni sekvencijski dijagrami & Suljić & 13.11.2019. \\[3pt] \hline
			0.7 & Dovšeni dijagrami obrazaca uporabe & Rudelić & 14.11.2019. \\[3pt] \hline
			\textbf{1.0} & Dovršena verzija dokumentacije za kraj prvog ciklusa & Suljić & 15.11.2019. \\[3pt] \hline 
			1.1 & Dovršen opis korištenih tehnologija i alata & Suljić & 7.1.2020. \\[3pt] \hline
			1.2 & Dovršen dijagram komponenti & Suljić & 10.1.2020. \\[3pt] \hline
			1.3 & Dodan dijagram razmještaja & Zurak & 11.1.2020. \\[3pt] \hline
			1.4 & Ažuriranje dijagrama razreda & Rudelić & 11.1.2020. \\[3pt] \hline
			1.5 & Dodan dijagram stanja & Banić & 11.1.2020. \\[3pt] \hline
			1.6 & Dodan zaključak & Suljić & 12.1.2020. \\[3pt] \hline
			1.7 & Podešena literatura & Suljić & 12.1.2020. \\[3pt] \hline
			1.8 & Dodan dijagram aktivnosti & Rudelić & 13.1.2020. \\[3pt] \hline
			1.9 & Ispravljene gramatičke pogreške i uređen dokument & Banić & 16.1.2020. \\[3pt]\hline
			\textbf{2.0} & Dovršena konačna verzija dokumentacije & Suljić & 16.1.2020. \\[3pt] \hline
			
		
			
		\end{longtabu}
	
	