\chapter*{Popis literature}
		\addcontentsline{toc}{chapter}{Popis literature}
		
		\begin{enumerate}
			
			
			\item  Oblikovanje programske potpore, FER ZEMRIS, \url{http://www.fer.hr/predmet/opp}
			
			\item  I. Sommerville, "Software engineering", 8th ed, Addison Wesley, 2007.

			\item  Hrvoje Šimić, CROZ, prezentacije za Spring i Web tehnologije, \url{https://gitlab.com/hrvojesimic/opp-project-teams-backend}
			
			\item  T.C.Lethbridge, R.Langaniere, "Object-Oriented Software Engineering", 2nd ed. McGraw-Hill, 2005.
			
			\item  Wikipedia, \url{https://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page}
			
			\item  Java Spring dokumentacija, \url{https://spring.io/docs}
			
			\item  React dokumentacija, \url{https://reactjs.org/docs/getting-started.html}

			\item  Stack Overflow, \url{https://stackoverflow.com/}

			\item  JUnit dokumentacija, \url{https://junit.org/junit5/docs/current/user-guide/}

			\item  Selenium dokumentacija, \url{https://selenium.dev/documentation/en/}
		\end{enumerate}
		
		 