\chapter*{Popis literature}
		\addcontentsline{toc}{chapter}{Popis literature}
	 
		
		
		\begin{enumerate}
			
			
			\item  Oblikovanje programske potpore, FER ZEMRIS, \url{http://www.fer.hr/predmet/opp}
			
			\item  Dokumentacija za pisanje LaTeX projekta, \url{https://www.latex-project.org/help/documentation/}
			
			\item  The Unified Modeling Language, \url{https://www.uml-diagrams.org/}
			
			\item  Astah Community, \url{http://astah.net/editions/uml-new}
			
			\item  1. primjer sličnog rješenje logike i dizajna aplikacije - slika 2.1: \url{https://mobisoftinfotech.com/products/car-rental-app-and-software-development-solution}
			
			\item  2. primjer sličnog rješenje logike i dizajna aplikacije - slika 2.2: \url{http://www.stercoapps.com/portfolio-Motofoto.php}
						
			\item  3. primjer sličnog rješenje logike i dizajna aplikacije - slika 2.3: \url{https://appkodes.com/letgo-clone/}
			
			\item  Skica MVC arhitekture sustava klijent-poslužitelj - ideja za crtanje sheme slika 4.2: \url{http://www.raystec.com/case-study/mvc-architecture}
			
			\item  Alat za crtanje dijagrama - slike 4.1 i 4.2: \url{https://www.draw.io/}
						
			\item  Alat za crtanje E-R dijagrama baze podataka - slika 4.3: \url{https://dbdiagram.io/home}

		\end{enumerate}
		
		 