\chapter*{Dodatak: Prikaz aktivnosti grupe}
		\addcontentsline{toc}{chapter}{Dodatak: Prikaz aktivnosti grupe}
		
		\section*{Dnevnik sastajanja}
		
		
		\begin{packed_enum}
			\item  sastanak
			
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 2. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: D.Jakić, M.Golub, N.Radelić, F.Grebenac, J.Šupe, T.Čuma, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  razmjena podataka potrebnih za prijavu grupe
					\item  razmjena osobnih iskustava i kompetencija članova tima
					\item  prijedlog inicijalne ideje za vlastitu temu za projekt
					\item  određen voditelj
					\item  određeno ime projektne grupe
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
			
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item 9. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: D.Jakić, M.Golub, N.Radelić, F.Grebenac, J.Šupe, T.Čuma, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  predstavljanje vlastite tema projekta s namjerom prijave za službeni prijedlog teme projekta
					\item  podjela posla u vidu backend/frontend dijela razvoja po članovima grupe
					\item  dogovor o jezicima i tehnologijama za korištenje (programski jezik, tehnologija):
					\begin{packed_item}
						\item  backend - web aplikacija: Python, Django
						\item  frontend - mobilna aplikacija: Kotlin, Android
					\end{packed_item}
				\end{packed_item}
			\end{packed_item}
			
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 17. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: D.Jakić, N.Radelić, F.Grebenac, J.Šupe, T.Čuma, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  diskusija i razrada zahtjeva aplikacije danih zadatkom
					\item  detaljna razrada dizajna baze podataka (utvrđene sve potrebne tablice, većina potrebnih atributa, međupovezanosti tablica)
				\end{packed_item}

			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 21. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: M.Golub, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  sastanak s asistentom i demosom - diskusija incijalnog dizajna baze podataka, detaljnija diskusija o pojedinim zahtjevima aplikacije, izlaganje plana za naredni tjedan
				\end{packed_item}
			
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 22. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: D.Jakić, M.Golub, N.Radelić, F.Grebenac, J.Šupe, T.Čuma, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  podjela poslova i određivanje roka za odraditi 1. dio dokumentacije - Opis projektnog zadatka i Specifikacija programske potpore
				\end{packed_item}
			
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 28. listopada 2019.
				\item Prisustvovali: D.Jakić, M.Golub, N.Radelić, F.Grebenac, J.Šupe, T.Čuma, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  diskusija i ispravljanje prethodno pisane dokumentacije zahtjeva
					\item  podjela poslova po backend/frontend dijelu tima
				\end{packed_item}
				
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 9. studenog 2019.
				\item Prisustvovali: M.Golub, N.Radelić, F.Grebenac, J.Šupe, T.Čuma, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  integriranje \textit{backenda} i \textit{frontenda}
					\item  testiranje registracije i prijave korisnika u sustav
				\end{packed_item}
					
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 11. studenog 2019.
				\item Prisustvovali: D.Jakić, F.Grebenac, J.Šupe, T.Čuma, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  sastanak s asistentom i demosom - demonstracija prijave i registracije i diskusija dosadašnjeg rada na dokumentaciji i implementaciji
				\end{packed_item}
				
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 2. prosinca 2019.
				\item Prisustvovali: M.Golub, N. Radelić, F.Grebenac, J.Šupe, T.Čuma, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  skica dizajna i toka mobilne aplikacije na papirima i digitalno
					\item  dogovor oko implementacije prvog dijela obrazaca uporabe kroz API pozive
				\end{packed_item}
				
			\end{packed_item}
		
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 18. prosinca 2019.
				\item Prisustvovali: M.Golub, F.Grebenac, J.Šupe, T.Čuma, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  diskusija dosadašnje implementacije API poziva
					\item  dogovor oko implementacije drugog dijela obrazaca uporabe kroz API pozive
				\end{packed_item}
			
			\end{packed_item}
			
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 5. siječnja 2020.
				\item Prisustvovali: M.Golub, F.Grebenac, J.Šupe, T.Čuma, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  diskusija dosadašnje implementacije API poziva
					\item  dogovor oko implementacije preostalnog dijela obrazaca uporabe kroz API pozive
				\end{packed_item}
			
			\end{packed_item}
			
			\item  sastanak
			\item[] \begin{packed_item}
				\item Datum: 6. siječnja 2020.
				\item Prisustvovali: D.Jakić, M.Golub, F.Grebenac, J.Šupe, T.Čuma, L.Pleše
				\item Teme sastanka:
				\begin{packed_item}
					\item  testiranje funkcionalnosti aplikacije
					\item  potrebne promjene API poziva
				\end{packed_item}
			
			\end{packed_item}
			
			%
			
		\end{packed_enum}
		
		\eject
		\section*{Tablica aktivnosti}
					
						
			
			\begin{longtabu} to \textwidth {|X[7, l]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|X[1, c]|}
								
				\cline{2-8} \multicolumn{1}{c|}{\textbf{}} &     \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Leo Pleše }}} & \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Dorotea Jakić }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Marko Golub }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Nikola Radelić }}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Filip Grebenac }}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Josipa Šupe }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Tomislav Čuma }}} \\ \hline 
				\endfirsthead
				
			
				\cline{2-8} \multicolumn{1}{c|}{\textbf{}} &     \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Leo Pleše}}} & \multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Dorotea Jakić }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Marko Golub}}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Nikola Radelić }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Filip Grebenac}}} &
				\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Josipa Šupe }}} &	\multicolumn{1}{c|}{\rotatebox{90}{\textbf{Tomislav Čuma}}} \\ \hline 
				\endhead
				
				
				\endfoot
							
				 
				\endlastfoot
				
				Upravljanje projektom 		& 90 &  &  &  &  &  & \\ \hline
				Sastanci 		& 41 & 13 & 35 & 16 & 40 & 40 & 40\\ \hline
				Opis projektnog zadatka 	& 9 &  &  &  &  &  & \\ \hline
				
				Funkcionalni zahtjevi       & 6 &  &  &  &  &  &  \\ \hline
				Opis pojedinih obrazaca 	& 6 &  &  &  & 3 & 4 &  \\ \hline
				Dijagram obrazaca 			& 5 &  &  &  &  &  & 4 \\ \hline
				Sekvencijski dijagrami 		& 4 &  & 4 & 2 &  &  &  \\ \hline
				Opis ostalih zahtjeva 		& 3 &  &  &  &  &  &  \\ \hline

				Arhitektura i dizajn sustava	 & 6 & & & & & & \\ \hline
				Baza podataka				& 15 & 3 & 1 & 3 & 3 & 3 & 3  \\ \hline
				Dijagram razreda 			& 9 & 3 &  &  & 2 & 3 &  1 \\ \hline
				Dijagram stanja	& 0.5 & 4 &  &  &  &  &   \\ \hline
				Dijagram aktivnosti & 0.5 &  & 3 &  &  & 3 &   \\ \hline
				Dijagram komponenti & 0.5 &  &  &  &  & 3 &   \\ \hline
				Dijagram razmještaja & 0.5 &  & 3 &  &  &  &   \\ \hline
				Upute za puštanje u pogon & 0.1 &  &  &  &  &  &   \\ \hline
			
				Dnevnik sastajanja 			& 1.5 &  &  &  &  &  &  \\ \hline
				Zaključak i budući rad 		& 1.5 &  &  &  &  &  &  \\  \hline
				Popis literature 			& 1 &  &  &  &  &  &  \\  \hline
				&  &  &  &  &  &  &  \\ \hline \hline
				\textit{backend} 							&  & 35 & 85 &  & 4 & 80 &  150\\  \hline
				\textit{frontend}  							& 200 &  &  & 25 & 80 &  &\\  \hline	
				\textit{izrada baze podataka} 		 			& 1 &  & 5 & 5 &  & 5 & 9\\ \hline 
				\textit{testiranje aplikacije} 		 			& 15 &  & 10 & 20 & 30 & 10 & 9\\ \hline 
				\textit{stavljanje aplikacije u produkciju}  							& 1 &  & 1 &  & 10 & 2 &\\  \hline
						
				
			\end{longtabu}
					
					
		\eject
		
		\section*{Dijagrami pregleda promjena}
		
		\begin{figure}[H]
			\includegraphics[scale=0.5]{slike/graphact1.JPG}
			\centering
			\caption{Prikaz aktivnosti na repozitoriju - dio 1}
			\label{fig:graphact1}
		\end{figure}
	
		\begin{figure}[H]
			\includegraphics[scale=0.5]{slike/graphact2.JPG}
			\centering
			\caption{Prikaz aktivnosti na repozitoriju - dio 2}
			\label{fig:graphact2}
		\end{figure}
		
	