fungovanie systemd:

skript vypis.sh - skrip ktory sa ma vykonat
my v nom robime vypis casu kazde tri sekundy - aj funguje, da sa spustit a robi to co ma

subor vypis.service - definuje ktory skript sa ma vykonat, cestu k nemu