Створити третій репозиторій, додати в нього файл notes.md. В цьому файлі описати дії і команди, які Ви будете виконувати при наступних ситуаціях: 
2.1 Вам потрібно додати нове домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab.
2.2 Вам потрібно додати існуюче домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab.


2.1 Створіти новий репозиторій у своєму обліковому записі GitLab.

Зробіти клон вашого репозиторію на локальний комп'ютер за допомогою Git.  git clone <url_gitlab_repository>
Перейдіть у каталог репозиторію за допомогою команди cd repository_folder
Далі git add .
Потім  git commit -m "Add new homework"
Нарешті git push


2.2 Перейдіть у каталог з дз за допомогою команди cd repository_folder
Спочатку  git init
Далі git add .
Потім  git commit -m "Add  homework"
таож git remote add origin git@gitlab.com ...


Нарешті git push




