



# ELTE IK - Bsc Záróvizsga 2018-

Ebben a projektben a 2018. évi új tételsort megelőző záróvizsga tételsor került átdolgozásra. 

Az eredeti tétel-kidolgozások elérhetők a következő címen: [ELTE IK ZV kidolgozás 2015](https://gitlab.com/dobreffandras/ZV_kidolgozas)

Az eredeti tételeket készítették:

**Ancsin Ádám**, **Bálint Márton**, **Dobreff András**, és **Fekete Dóra**

Az itt elkészített kidolgozásokhoz különböző helyekről válogattam az anyagokat. Mivel a forrásmegjelölés hiányzik az átláthatóság megőrzése végett, így a kidolgozások **jelenlegi formájukban** máshol *nem publikálhatók*, és *nem használtók fel*, azonban itt vagy más verziókezelő platformon továbbfejlesztés, egyszerűsítés természetesen megengedett amennyiben a fork a README-ben visszamutat ide.

A felhasznált anyagok a teljesség igénye nélkül a következő helyekről származnak:

- [Gregorics Tibor weboldala (ELTE)](https://people.inf.elte.hu/gt)
- [Tichler Krisztián weboldala (ELTE)](http://web.cs.elte.hu/~tichlerk/logika/)
- [Laki Sándor weboldala (ELTE)](http://lakis.web.elte.hu/teaching.html)
- [Hideg András weboldala (ELTE)](https://people.inf.elte.hu/hiaiaat/matek/)
- [Dobrádi Anna - Rendezési algoritmusok áttekintése (Szakdolgozat, ELTE)](https://web.cs.elte.hu/blobs/diplomamunkak/bsc_matelem/2017/dobradi_anna.pdf)
- [dr. Szalkai István és Mikó Teréz - Matematikai analízis I.](https://math.uni-pannon.hu/~szalkai/Anal-Tk1B-d-180125.pdf)
- [Mezei István, Faragó István, Simon Péter - Bevezetés az analízisbe (ELTE)](https://simonp.web.elte.hu/files/jegyzet1.pdf)
- [Vass Lajos - Hatványsorok és alkalmazásaik](https://web.cs.elte.hu/blobs/diplomamunkak/bsc_matelem/2011/vass_lajos.pdf)
- [Heizlerné Bakonyi Viktória, Horváth László, Illés Zoltán, Nagy Tibor, Lutár Patrícia - Számítógépes alapismeretek II.](https://regi.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0011_szamalap2/adatok.html)
- [Tujner Zoltán - Lineáris algebrai egyenletrendszerekiterációs módszereinek konvergenciája (Szakdolgozat, ELTE)](https://web.cs.elte.hu/blobs/diplomamunkak/bsc_matelem/2016/tujner_zoltan.pdf)
- [Kis Ágnes - Lineáris algebrai egyenletrendszerek iteratívmegoldási módszerei (Szakdolgozat, ELTE)](https://web.cs.elte.hu/blobs/diplomamunkak/bsc_matelem/2012/kis_agnes.pdf)
- [Támop 412](http://tamop412.elte.hu)
- [Dr. Kovács László - PL/SQL](https://users.iit.uni-miskolc.hu/~kovacs/db2/ora4.html)
- [Puskás Imre - Interpoláció és Weierstrass approximáció (Szakdolgozat, ELTE)](https://web.cs.elte.hu/blobs/diplomamunkak/bsc_alkmat/2012/puskas_imre.pdf)
- [Baloghné Koterla Orsolya - Interpolációs eljárások (Szakdolgozat, ELTE)](https://web.cs.elte.hu/blobs/diplomamunkak/bsc_matelem/2017/baloghne_koterla_orsolya.pdf)
- [Sövergjártó András - Numerikus Analízis II.](http://progmat.uw.hu/oktseg/numanal/numanal2/numanal2.pdf)
- [Gazdag Zsolt - Bevezetés a számításelméletbe](https://people.inf.elte.hu/gazdagzs/logika/szelmJegyzet.pdf)
- [Mezei István, Faragó István, Simon Péter - Bevezetés az analízisbe](https://simonp.web.elte.hu/files/jegyzet1.pdf)
- [Szili László - Többváltozós analízis](https://people.inf.elte.hu/mabraai/anal3/Tobbvalt-an_An3_B_C_2013.pdf)
- [Siki Zoltán - Adatbázistervezés és kezelés](http://www.agt.bme.hu/szakm/adatb/db3.htm#p3.5.5)
- [Szentmiklóssy Zoltán - Hatványsorok, Taylor sor](http://web.cs.elte.hu/~szzoltan/bmk/bmk21.html#tpol)
- [Gergó Lajos - Numerikus módszerek, Kidolgozott példák - feladatok]
- Wikipédia 
*(kizárólag tartalmilag nagyon hasonló (ellenőrzött forrásokkal összevetett), de a Wikipédián (közérthetőbb) megfogalmazás esetén)*

**További módosítás már nem várható.**
