Один и тот же продукт не стоит несколько раз добавлять в корзину. Лучше иметь счетчик и увеличивать сколько штук продуктов добавлено. [{id, quantity}, {id, quantity}] Надо было иметь отдельную папку pages и там иметь отдельные компоненты, которые представляют главнуб страницу, страницу корзины и страницу избранных.
Возможно метод includes подошел бы лучше - let filteredFavorites = favoritesListNew.filter(item => item !== +(event.target.dataset.id)); Если надо проверить наличиеайтема с массиве. Или find.
А так все ок.

---

Завдання
Підключіти бібліотеку Redux.

Для цього необхідно доповнити проект, створений у попередньому домашньому завданні homework3.

Технічні вимоги:
Підключити бібліотеки redux, react-redux и redux-thunk.
Після отримання масиву даних за допомогою AJAX запиту, записати їх у redux store.
При виведенні компонентів на сторінку – дані брати з redux store.
При відкритті будь-яких молальних вікон - інформація про те, чи відкрито зараз модальне вікно, повинна зберігатися в redux store.
Всі action-и повинні бути виконані у вигляді функцій використовуючи функціонал redux-thunk.
