Завдання
Написати юніт тести для інтернет-магазину. Додати в програму використання Context API.

Для цього необхідно доповнити проект, створений у попередньому домашньому завданні homework5.

Технічні вимоги:
Напишіть кілька юніт-тестів для тестування всіх кнопок та модальних вікон програми.
Напишіть юніт тести для редьюсерів
Напишіть кілька снепшот-тестів для тестування найпростіших компонентів
Для тестування можна використати бібліотеки Jest або Testing Library.
Додайте на сторінці списку товарів перемикач виду відображення товарів – показувати їх у вигляді таблиці або карток. Цей перемикач повинен працювати за допомогою Context API.

снепшот-тестів
Button

юніт-тестів
ModalOk
Modal
