# Nationell metadataprofil för offentliga handlingar
## Beskriv, gruppera och sätt sökord på handlingen och ange hur man kan få tag på den, dess olika varianter, bilagor och relaterade resurser

[![Contributor Covenant](https://img.shields.io/badge/Contributor%20Covenant-2.0-4baaaa.svg)](CODE_OF_CONDUCT.md) 
