# Exempel i JSON

Samma badplats som i Appendix A, fast nu som JSON.

```json
{
    "place_id":  "1477-Hattarevik",
    "name":  "Hattarevikens Badplats",
    "latitude":  58.787,
    "longitude":  13.7396,
    "hov_ref":  "SE0A21493000001930",
    "wikidata":  "Q106636433",
    "updated":  "2021-05-28",
    "description":  "Naturstrand i ett skyddat läge, sandstranden är långgrund och skyddad i en lagun. Efter lagunen djupnar det snabbt. Fina klippor för solbadare. Stängt under vintersäsongen med vägbom. Sandstrandens bredd är cirka 25 meter. Bad direkt från klippa är möjligt.",
    "street":  "",
    "housenumber":  "",
    "postcode":  "",
    "city":  "Mariestad",
    "country":  "SE",
    "facilities":  "Anslagstavla och information om vandringsleder finns på platsen. Torrdass.",
    "toilet":  true,
    "shower":  false,
    "drinking_water":  false,
    "changing_room":  false,
    "lifeguard":  false,
    "lifebuoy":  false,
    "trash":  true,
    "firstaid":  false,
    "fireplace":  false,
    "bathing_jetty":  false,
    "bathing_ladder":  false,
    "diving_tower":  false,
    "td_url":  "",
    "accessibility":  "Parkeringen är på grus/sand och från parkeringen till vattnet är det cirka 76 meter som enbart är framkomligt till fots.",
    "wheelchair":  false,
    "watertype":  "lake",
    "beach_sand":  true,
    "beach_stone":  true,
    "beach_rock":  true,
    "beach_concrete":  false,
    "beach_grass":  false,
    "pet_bath":  false,
    "camping":  false,
    "temp_url":  "",
    "extra_url":  "",
    "visit_url":  "https://mariestad.se/Mariestads-kommun/Kultur--fritid/Bad/Strandbad.html",
    "phone":  "0501-756100",
    "email":  "info.va-gata@mariestad.se"
}
```