1 Вам потрібно додати нове домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab. 
 - Створюємо новий репозиторій
 - Клонуємо репозиторій на комп'ютер - git clone
 - Додаємо нове домашнє завдання - git add . та git commit -m "text"
 - Завантажуємо на GitLab - git push

 2 Вам потрібно додати існуюче домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab
 - Створюємо новий репозиторій
 - Копіюємо існуюче дз до папки та виконуємо git init
 - Додаємо зміни - git add . та git commit -m "text"
 - git remote add origin
 - git push


 
