# ZabbixDocker PostgreSQL
Bu proje Zabbix 6.2 versiyonu ile hazırlanmıştır. Proje local ve server ortamlarında test edilmiştir. İlgili kuralları kendinize göre düzenlemeniz gerekmektedir.

[kurtulusoz](https://www.kurtulusoz.com.tr) kişisel blog adresimden diğer projelere ve yazılara bakabilirsiniz.