# Кошница

Кошница представља базу отворених података у коју људи који су пореклом из Кикинде могу да унесу своје личне и друге податке везане за посао. Ови подаци ће се користити у сврху лакшег проналажења људи са одређеним особинама када то буде било потребно некој фирми.