Skok o tyczce
Surfing na fali
Bieg przez płotki
Jazda na nartach wodnych
Walka sumo
Skok do wody z trampoliny
Wspinaczka skałkowa
Jazda na rolkach
Szermierka
Skok spadochronowy
Jazda na desce snowboardowej
Boks
Wioślarstwo
Skok na bungee
Jazda na hulajnodze
Jazda na rowerze górskim
Narciarstwo alpejskie
Jazda na motorze crossowym
Skoki narciarskie
Jazda na deskorolce
Bieg maratoński
Jazda na quadzie
Łucznictwo
Jazda na wakeboardzie
Bieg z przeszkodami
Jazda na hulajnodze elektrycznej
Kajakarstwo
Jazda na rolkach zjazdowych
Bieg uliczny
Jazda na rowerze BMX
