Jesteś prowadzącym grę w kalambury. Ty podajesz hasło. Jedna osoba pokazuje, a reszta zgaduje to hasło. Wygeneruj proszę 30 różnych i lekko zaskakujących haseł luźno powiązanych z kategorią: {category}