\section{Komunikace}
	Běžné HTTPS spojení je vhodné pro většinu komunikace, jako například přenos
	textového obsahu, autentizace uživatelů. Dále může být výhodné tím, že lze na serveru nasadit cache
	pro odpovědi a tím snížit zatížení serveru, nebo gzip a tím snížit datový tok.
	HTTPS ale není výhodné pro navazování velkého množství spojení a pro přenos často měnících se dat.
	Proto je potřeba využít další technologie \cite{wshttp}.
	V úvahu přichází samotná implementace WebSocket, knihovna Socket.io a WebRtc.

	WebRtc je určené převážné pro přenos zvuku a videa \cite{webrtc}. Nyní není využito a je uvedeno z důvodu, že v budoucnu
	je možné přidat funkcionalitu sledování kolejiště kamerou a přenos z kamer vláčků.

	Socket.io není implementace WebSocket, ale může ho pro přenos dat využívat. Oproti samotné implementaci WebSocket přináší podporu
	jmenných prostorů - multiplexing, větší spolehlivost, automatické připojení po přerušení komunikace, nebo
	systém zaslání odpovědi acknowledgments. Podporuje i zabezpečené připojení přes TLS.
	Většina těchto vlastností bude potřeba, proto byl zvolen Socket.io \cite{socketio}.