\chapter{Seznam symbolů a zkratek} 

\begin{longtable}[l]{@{}p{4cm}p{11.5cm}@{}}
	API 	\dotfill& Application Programming Interface - Rozhraní pro programování aplikací						\\
	CAN		\dotfill& Controller Area Network - Sériová datová sběrnice			 	\\
	CMS		\dotfill& Content Management System - Systém pro správu obsahu 		 	\\
	CSS		\dotfill& Cascading Style Sheets - Kaskádové styly						\\
	CSV		\dotfill& Comma Separated Values - Hodnoty oddělené čárkami 			\\
	DOM		\dotfill& Document Object Model - Objektový model dokumentu		 		\\
	ES		\dotfill& ECMA Script 													\\
	HTML	\dotfill& Hypertext Markup Language - Značkovací jazyk pro tvorbu stránek s hypertextovými odkazy		\\
	HTTP	\dotfill& Hypertext Transfer Protocol - Protokol pro přenos hypertextových dokumentů					\\
	HTTPS	\dotfill& Hypertext Transfer Protocol Secure - Zabezpečený protokol pro přenos hypertextových dokumentů	\\
	HW 		\dotfill& Hardware														\\
	IP	 	\dotfill& Internet Protocol - Internetový protokol						\\
	JS 		\dotfill& JavaScript													\\
	JSON	\dotfill& JavaScript Object Notation - JavaScriptový objektový zápis	\\
	JWT		\dotfill& JSON Web Token 												\\
	MVC 	\dotfill& Model View Controller 										\\
	NPM		\dotfill& Node Package Manager - Systém pro zprávu balíčků Node.js		\\
	ORM 	\dotfill& Object Relational Mapping - Objektově relační mapování 		\\
	PC 		\dotfill& Personal Computer - Osobní počítač 							\\
	REST 	\dotfill& Representational State Transfer 								\\
	SPA 	\dotfill& Single Page Application - Jednostránková aplikace				\\
	SVG		\dotfill& Scalable Vector Graphics - Škálovatelná vektorová grafika		\\
	SW 		\dotfill& Software														\\
	TCP 	\dotfill& Transmission Control Protocol - Protokol pro řízení přenosu	\\
	TLS		\dotfill& Transport Layer Security - Zabezpečená přenosová vrstva		\\
	TS 		\dotfill& TypeScript													\\
	USB 	\dotfill& Universal Serial Bus - Univerzální sériová sběrnice			\\
\end{longtable}