\chapter*{}\section*{Prohlášení}\vspace{5pt}
Prohlašuji, že jsem tuto bakalářskou práci vypracoval samostatně, s použitím odborné literatury a
pramenů uvedených v seznamu, který je součástí této bakalářské práce.
\\

\noindent
Dále prohlašuji, že veškerý software, použitý při řešení této bakalářské práce, je legální.

\vspace{2cm}

\noindent
V Plzni dne \today

\vspace{1cm}

\hfill\makebox[7cm][c]{\autor}\hspace{2cm}

\vspace{1.5cm}

\hfill\makebox[7cm][c]{\dotfill}\hspace{2cm}

\hfill\makebox[7cm][c]{{\scriptsize Podpis}}\hspace{2cm}