---
bookToc: false
---

... 
...

# Lietotājorientētu zināšanu un inovācijas partnerību aktivizēšana viedai un ilgtspējīgai teritoriālai attīstībai
### **Rokasgrāmata**


## Kam domāta šī rokasgrāmata?
...

## Kā organizēts rokasgrāmatas saturs?
...

## Projekta kopsavilkums
...


