\documentclass[t,aspectratio=169]{beamer}
\usepackage{redhat}
\usepackage{color}
\usepackage{layout}

%
% font
%
\usepackage{fontspec}
\setmainfont{Overpass}
\setsansfont{Overpass}

\title{Presentation title should not exceed two lines}
\subtitle{Subheading goes here}
\author{Presenter}
\institute{Presenter's title}
\designator{Insert designator, if needed}
\date{Date}

\begin{document}

\maketitle

\begin{frame}
    \frametitle{Agenda}
    \framesubtitle{Date and/or title of event}
    \tableofcontents
\end{frame}

\section{Insert divider copy}

\section{Lorem ipsum}

\begin{frame}
    \frametitle{Lorem ipsum}
    \framesubtitle{Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit}
    Curabitur sed posuere turpis:
    \begin{itemize}
        \item Nunc ornare eu metus non blandit.
        \item Vestibulum auctor lacinia est, quis venenatis velit facilisis nec.
        \item Cras convallis lorem id porttitor pulvinar.
        \item Proin consectetur nunc ut risus commodo laoreet.
    \end{itemize}
\end{frame}

\begin{frame}
    \frametitle{Lorem ipsum}
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur sed posuere turpis. Nunc ornare eu metus non blandit. Vestibulum auctor lacinia est, quis venenatis velit facilisis nec. Cras convallis lorem id porttitor pulvinar. Proin consectetur nunc ut risus commodo laoreet. Donec eros massa, eleifend sed blandit non, pulvinar vel velit. Nunc quis euismod augue. Nullam ligula ligula, volutpat sed massa eget, sodales faucibus metus. Donec et pharetra magna. Nulla semper interdum purus. In venenatis lectus non dui auctor, at semper nibh molestie. Suspendisse tristique felis porta elementum placerat. Aenean tempus justo quis nibh interdum, in laoreet orci tempus. Proin vitae bibendum lacus. Ut non turpis in sapien porttitor pretium et sit amet nisi. Donec venenatis dolor vel enim gravida, sit amet consequat dolor pellentesque.
\end{frame}

\makethanks

\end{document}
