# Voorbeeld Mini-OR bij 0.98.4-kern

Dit voorbeeldbestand is een sterk ingekorte versie van de Omgevingsregeling met 
* 4 GIOs
* 1 ingevoegde afbeelding
* 2 tabellen in verschillende Bijlagen
* `<NieuweRegeling>` volgens het "klassiek model"

