# spdu2021-java-elinaklymovska

Задача:
Необхідно створити додаток, що імітує касу з продажу білетів на різні івенти.
Попередньо наповнюємо список івентів/заходів, на які покупці мають
можливість придбати білети. Заходи надають обмежену кількість білетів. 