---
title: Виховна робота
subtitle: Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17
layout: page
hero_image: /img/heroimage/13.jpg
show_sidebar: true

---
<nav class="breadcrumb" aria-label="breadcrumbs">
  <ul>
    <li style="margin-top: 0.25em;">
      <a href="/">
        <span class="icon is-small">
          <i class="fas fa-home" aria-hidden="true"></i>
        </span>
        <span>Головна</span>
      </a>
    </li>
    <li class="is-active">
      <a href="/vikhovna-robota/">
        <span class="icon is-small">
          <i class="fas fa-people-arrows" aria-hidden="true"></i> 
        </span>
        <span>Виховна робота</span>
      </a>
    </li>
  </ul>
</nav>
<div align="center">ГРАФІК<br>
відкритих заходів<br>
по ЗОШ№ 17 м. Краматорська<br>
на I півріччя 2019-2020 навчального року</div>
<br>
   
| № | Відповідальний клас | Класний керівник | Назва заходу | Учасники заходу | Дата виконання |
| ------ | ------ | ------ | ------ | ------ | ------ |
| 1 | 1-А | Романова О.О. | Урочисте свято «В гостях у Святого Миколая» | 1-А | грудень |
| 2 | 1-Б | Кузіна О.О. | Урочисте свято «Ми школяриками стали» | 1-Б | листопад |
| 3 | 2-А | Бєлікова О.М. | Фольклорне свято «Українські вечорниці» | 2-А, 2-Б | листопад |
| 4 | 2-Б | Бондарєва Г.В. | Новорічний ранок «Казковий снігопад» | 2-А, 2-Б | грудень |
| 5 | 3-А | Натолока Н.М. | Спортивне свято до Дня збройних сил України «Ми майбутні захисники» | 3-А, 3-Б | грудень |
| 6 | 3-Б | Абдулдаімова Д.В. | Розважально-літературне свято «Осінь золота» | 3-А, 3-Б | жовтень |
| 7 | 4-А | Чубукіна Г.А. | Новорічне  свято «В гостях у Святого Миколая | 4-А,4-Б | грудень |
| 8 | 4-Б | Сухова І.В. | Спортивне свято «Нумо, Котигорошко!”» | 4-А,4-Б | жовтень |
| 9 | 5-А | Кондратова О.М. | Родинне спортивне свято «Вперед козаки» | 5-6 кл. | жовтень |
| 10 | 5-Б | Теличко О.В. | Новорічні розваги «Веселий сніговик» | 5-6 кл. | грудень |
| 11 | 6-А | Дудко І.В. | Пізнавально-розважальне свято «Увага! Світлофор» | 5-6 кл. | жовтень |
| 12 | 6-Б | Шуригіна Я.Є. | Гра-квест «Мої права та обов’язки» | 5-6 кл. | листопад |
| 13 | 7-А | Грязнова В. І. | Розважально – танцювальне свято «Новорічна казка» | 7-8 кл. | грудень |
| 14 | 7-Б | Д’яченко М.Є. | Спортивне свято «Козацькому роду нема переводу» | 7-8 кл. | жовтень |
| 15 | 8-А | Рідош А.В. | Гра-квест «Бринить, співає наша мова» | 7-8 кл. | листопад |
| 16 | 8-Б | Чередніченко І. О. | Конкурсна програма «Міс Осінь - 2019» | 7-8 кл. | жовтень |
| 17 | 9-А | Плісс А.Р. | Пізнавально – літературне свято «Мій англійський» | 9–11 кл. | грудень |
| 18 | 9-Б | Новосельцева Т.С. | Свято-забава «Козацький ринг» | 9–11 кл. | жовтень |
| 19 | 10-А | Дуженко В.І. | Новорічна дискотека «Пригоди на новорічній ялинці» | 9–11 кл. | грудень |
| 20 | 11-А | Карабутка Н.В. | Разважальне свято «Суперукраїнка 2019» | 9–11 кл. | листопад |
| 21 | 11-Б | Бондаренко Л.О. | Гра-квест «Правова абетка» | 9–11 кл. | листопад |
   
<br>
Склала заступник директора з ВР О.О. Сердюк
