---
title: Адміністрація школи
subtitle: Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17
layout: page
hero_image: /img/heroimage/11.jpg
show_sidebar: true
menubar: example_menu
---
<nav class="breadcrumb" aria-label="breadcrumbs">
  <ul>
    <li style="margin-top: 0.25em;">
      <a href="/">
        <span class="icon is-small">
          <i class="fas fa-home" aria-hidden="true"></i>
        </span>
        <span>Головна</span>
      </a>
    </li>
    <li class="is-active">
      <a href="/administratsiya-shkoli/">
        <span class="icon is-small">
          <i class="fas fa-users-cog" aria-hidden="true"></i> 
        </span>
        <span>Адміністрація школи</span>
      </a>
    </li>
  </ul>
</nav>

**Колеснікова Валентина Іванівна**   
Директор школи   
Стаж роботи – 39 років   
Директором працює з 1988 року   
Освіта – Донецький національний університет, вчитель фізики   
Вища категорія   
Звання «Старший учитель»   
Нагороджена почесним знаком «Відмінник Освіти України»   
   
**Малкіна Оксана Станіславівна**   
Заступник директора з НВР   
Стаж роботи – 20 років   
Заступником працює з 2001 року   
Освіта – Донецький державний інститут   
Вчитель російської мови та літератури   
Вища категорія   
   
**Крівцова Ірина Володимирівна**   
Заступник директора з НВР   
Стаж роботи – 17 років   
Заступником працює з 2017 року   
Освіта – Слов’янський державний педагогічний інститут   
Вчитель української мови та літератури   
І категорія   
   
**Сердюк Олена Олександрівна**   
Заступник директора з ВР   
Стаж – 25 років   
Працює заступником директора з 2012 року   
Освіта – Слов’янський державний педагогічний інститут   
Планує та організовує виховну роботу з учнями   
Керівник міського методичного об’єднання вчителів трудового навчання   
Вища категорія, звання «Вчитель-методист»   
   
**Дарноступ Ірина Олександрівна**   
Педагог-організатор, вчитель англійської мови   
