---
title: Якщо ти потрапив у біду
subtitle: Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17
layout: page
hero_image: /img/heroimage/14.jpg
show_sidebar: true
menubar: example_menu
---


**Служба у справах дітей**   
Начальник служби: Вернигора Тетяна Анатоліївна   
тел.: +380 (6264) 5-94-40   
+380 (626) 41-99-17   
E-mail: kramsdn@ukr.net   
Адреса служби: 84300, вул. Ярослава Мудрого, 56
***
**Телефони гарячих ліній м. Краматорська**   
Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді: 5-23-31   
Психологічна служба управління освіти: 7-08-58      
Шкір.вен. диспансер: 3-42-65     
Служба довіри: 3-32-26   
Центр боротьби зі СНІДом: 41-75-31    
Служба у справах дітей: 5-94-40, 41-90-05   
Сектор кримінальної міліції: 3-04-13, 3-57-58   
***
**Всеукраїнська дитяча лінія „Телефон Довіри”:**   
тел.: 8 800 500 21 80      
***
**Національна «Гаряча лінія» з питань запобігання насильству у сім’ї та захисту прав дітей:**   
тел.: 0-800-500-33-50, 386 – для абонентів «Київстар» та МТС   
Графік роботи:    
у робочі дні з 9.00 до 20.00   
у суботу з 9.00 до 16.00   
безкоштовно з міських телефонів,   
з міських таксофонів нового зразка,   
з мобільних телефонів операторів «Київстар» та МТС   
***
**Національна гаряча лінія з попередження насильства в сім’ї Міжнародного правозахисного центра La Strada-Україна:**   
тел.: 0-800-500-33-5 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів)   
Графік роботи:   
Крім неділі, з 9-00 до 20-00   
***
**Національна «Гаряча лінія» з питань запобігання торгівлі людьми:**   
тел.: 0-800-500-22-50, 386 - для абонентів «Київстар» та МТС   
Графік роботи:   
у робочі дні з 9.00 до 20.00   
у суботу з 9.00 до 16.00   
безкоштовно з міських телефонів, з міських таксофонів нового зразка,   
з мобільних телефонів операторів «Київстар» та МТС   
***
**Національна «Гаряча лінія» з проблем ВІЛ/СНІД:**   
тел.: 0-800-500-45-10   
Графік роботи: цілодобово безкоштовно з міських телефонів, з міських таксофонів нового зразка