---
title: Мова освітнього процесу
subtitle: Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17
layout: page
hero_image: /img/heroimage/13.jpg
show_sidebar: true
menubar: example_menu
---


Мова освітнього процесу – українська

Мовою освітнього процесу в  навчальному  закладі відповідно до Закону України “Про освіту”, Закон України « Про державну мову України» та Конституції України (стаття 10 від 30.09.2010) є: «держава гарантує кожному громадянинові України право на здобуття формальної освіти на всіх рівнях (дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої), а також позашкільної та післядипломної освіти державною мовою в державних і комунальних закладах освіти. Державною мовою України є українська мова.»