---
title: Кадровий склад
subtitle: Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17
layout: page
hero_image: /img/heroimage/3.jpg
show_sidebar: true

---
Важливе місце у структурі організації роботи методичної роботи в колективі належить організації діяльності методичних об’єднань (МО).
Методичні об’єднання - головна форма науково-методичної роботи школи. У Краматорській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №17 організовано роботу 8 методичних об’єднань:
- вчителів-філологів (керівники – Грязнова В. І., Карабутка Н.В., Плісс А.Р.);
- вчителів природничого циклу (керівник Чередниченко І. О.);
- вчителів суспільно-гуманітарного циклу (керівник Губа Г.Я.);
- вчителів математичного циклу: методичне об’єднання вчителів математики, інформатики  (керівник Д’яченко М. Є.);
- ШМО вчителів ОТМ, художньої культури, креслення, фізичної культури, трудового навчання, основ здоров'я, художньо-естетичного циклу та вчителів фізичної культури (керівник Новосельцева Т. С.);
- вчителів початкових класів (керівник Натолока Н.М.);
- класних керівників та класоводів (керівник Сердюк О. О.);
- методична робота вчителів-дефектологів;

**Вчителі математики, інформатики**   
Д’яченко Маргарита Євгенівна – вчитель І категорії, педагогічний стаж 28 років;   
Дуженко Валерія Ігорівна - вчитель  ІІ категорії, педагогічний стаж 7 років;   
Дудко Ірина Валеріївна - вчитель ІІ категорії, педагогічний стаж 8 років;   
Шуригіна Яніна Євгеніївна -  спеціаліст.   
  
**Вчителі філологічного напряму**   
**Вчителі російської мови і літератури**   
Малкіна О.С. – вища категорія, звання «Старший учитель», стаж 20 років   
Кондратьєва О.І.- вища категорія, звання «Старший учитель», стаж 23 роки   
Грязнова В.І. – І категорія, стаж 42 роки   

**Вчителі української мови**   
Карабутка Н.В. - вища категорія, звання «Старший учитель», стаж 24 роки   
Крівцова І.В. – І категорія, стаж 17 років   
Рідош А.В. – спеціаліст ІІ категорії, стаж 8 років    

**Вчителі англійської мови**    
Плісс А.Р. - І категорія, стаж роботи 19 років   
Кондратьєва О.М. - І категорія, стаж роботи 15 років   
Статіва В.М. – спеціаліст ІІ категорії, стаж 11 років   


**Вчителі природничого циклу**    
Колеснікова В.І. – вища категорія, звання «Старший учитель», стаж роботи 39 років   
Бондаренко Л.О. - І категорія, стаж роботи 29 років   
Чередніченко І.О. – вища категорія, звання «Старший учитель», стаж роботи 23 роки   
Толкачова В.О.  – вища категорія, стаж роботи 31 рік   
Набок М.О. - І категорія, стаж роботи 23 роки   

 
**Вчителі суспільно-гуманітарного циклу**   
Губа Г.Я. - І категорія, стаж роботи 30 років   
Теличко О.В.  – І категорія, стаж роботи 20 років   


**Вчителі трудового навчання, художньо-естетичного напряму**   
Лихошва М.А. - вища категорія, стаж роботи 31 рік   
Сердюк О.О. - вища категорія, звання «Старший учитель»,   
Новосельцева Т.С. - вища категорія,    
Семчонок А.Ф.   


**Вчителі фізкультури**   
Нікіфоров Д.О. - спеціаліст ІІ категорії, стаж 11 років   
Клімкіна Н.С.   
 
**Вчителі початкових класів**   
Романова Олена Олександрівна – вчитель 1-А кл.   
Кузіна Ольга Олександрівна – вчитель 1-Б кл.   
Бондарєва Ганна Володимирівна – вчитель 2-А кл.   
Бєлікова Олена Михайлівна – вчитель 2-Б кл.   
Натолока Наталія Миколаївна – вчитель 3-А кл.   
Абдулдаімова Дар'я Володимирівна – вчитель 3-Б кл.   
Чубукіна Галина Анатоліївна – вчитель 4-А кл.   
Сухова Ірина Володимирівна – вчитель 4-Б кл.   
Склярова Вікторія Віталіївна – вихователь групи подовженого дня, вчитель інформатики початкових класів.   


**Вчителі -дефектологи**   
Рожкова Г.О.   
Марютичева І.В.   
Вінник С.П.   