---
title: Профорієнтація випускників
subtitle: Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17
layout: page
hero_image: /img/heroimage/3.jpg
show_sidebar: true
menubar: example_menu
---
<div align="center"><b>Дорогі випускники!</b></div>

Ким бути? Це питання хвилює учнівську молодь з року в рік. Професій багато, а вибір один. Все ближче надходить час, коли кожен з вас замислюється про своє майбутнє, професійні плани. Шлях у самостійне життя повинен, безумовно, бути правильним і обдуманим. Правильний вибір професії сьогодні – запорука матеріального та морального благополуччя завтра.   
Кажуть, що людина у житті народжується двічі: вперше — коли з’являється на землі як жива істота, а вдруге — коли стверджується як особистість, вибирає справу свого життя, свою професію. Цей важливий крок повинен бути добре виваженим, цілком усвідомленим, інакше чекає розчарування, даремно витрачені роки та батьківські кошти.   
Зараз перед вами стоїть нелегке завдання: зробити крок, який вирішить вашу життєву долю. Тому хочеться побажати обрати професію до душі і стати справжніми професіоналами своєї справи.   

<div align="center"><b>Корисні посилання:</b></div>

Державна бібліотека України для юнацтва. Молодіжно-інформаційна консультативна служба. Світ професій

Державна служба зайнятості. Платформа з профорієнтації та розвитку кар'єри

Плануй свою кар’єру. Careerhub.in.ua

Довідник вищих навчальних закладів України. Освіта.ua

Довідник закордонних вузів. Освіта.ua

Рейтинг вищих навчальних закладів україни за 2019 рік

Профорієнтаційний буклет для молоді

<div align="center"><b>Шановні учні - випускники 2020 року!</b></div>

Запрошуємо Вас продовжити навчання та отримати вищу юридичну освіту за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека» в кращих вищих навчальних закладах країни з підготовки працівників для Національної поліції України та Міністерства внутрішніх справ України.  
Правила вступу до Військового коледжу м.Полтава
Оголошення!!! Військовий коледж м.Полтава

Профорієнтаційна інформація Донецького юридичного інституту МВС України. Детальніше

 
День відкритих дверей для абітурієнтів-2020   

Факультет аеронавігації, електроніки та телекомунікацій (http://ian.nau.edu.ua/) спільно з НН інститут інноваційних освітніх технологій Національного авіаційного університету (http://iiot.nau.edu.ua/) запрошує вступників-2020, батьків, учнів старших класів на День відкритих дверей, проведення якого відбудеться у форматі онлайн 01 та 2 квітня 2020 р. з 1400 до 1800 відповідно до програми (http://ian.nau.edu.ua/zaproshuyemo-na-den-vidkritih-dverej-fakultetu-on-lajn/) за інтересами аудиторії.
Для підключення до різних сесій Дня відкритих дверей необхідно перейти за посиланнями на хмарну платформу ZOOM, що зазначено в програмі заходу (http://ian.nau.edu.ua/zaproshuyemo-na-den-vidkritih-dverej-fakultetu-on-lajn/).    
Попередньої реєстрації не потрібно.   
Детально про зміст заходу можна ознайомитися у листі.   
Додаткова інформація за тел.: (050)-746-28-21   
Координатор: заступник декана ФАЕТ, доктор технічних наук, доцент Одарченко Роман Сергійович.   
сайт: http://ian.nau.edu.ua/   
 
