---
title: Історична довідка
subtitle: Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17
layout: page
hero_image: /img/heroimage/9.jpg
show_sidebar: true
menubar: example_menu
---
<div align="right"> 
<i>Багатий не той, хто багато надбав,
а той, хто багато роздав.</i><br> 
</div>     
   <br> 
Загальноосвітня школа  № 17 була відкрита 1 вересня 1938 року.
З початку заснування школи директорами були:
   
* з 1938 по 1941 рік директором школи був Огирь Борис Михайлович.
* з 1944 по 1969 рік директором школи працював Зубенко Микола Леонтійович.
* з 09.09.1969 по 1988 рік посаду директора школи займав Брук Михайло Семенович.
* З 01.09.1988 року директор школи - Колеснікова Валентина Іванівна, випускниця Донецького національного університету м. Донецька, учитель фізики вищої категорії, має звання «Старший учитель» нагороджена, знаком «Відмінник Освіти України»».

