---
layout: post
title:  Привітання з Днем Європи
subtitle: Новини
date:   2020-05-16 20:00:07
categories: development
description: Новини
image: /img/postimage/pryvitannya-z-dnem-yevropy.jpg
published: true
canonical_url: https://school17.pp.ua/
---

*ЗОШ №17 вітає з Днем Європи!*   

Прийміть вітання з нагоди Дня Європи! Це свято у черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного українця. І ми – члени європейської спільноти. Це – день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. День Європи є ще однією чудовою нагодою для українців нагадати іншим і підтвердити, що українці – європейська нація.
День Європи відзначається в Україні щорічно в третю суботу травня, починаючи з 2003 року. Свято встановлене указом президента Леоніда Кучми з урахуванням стратегічного курсу України на зближення з країнами Європейського Союзу та подальше вступ в ЄС.
