---
title: Testcases Zorgkantoren 6.1.0. Percentage ingezette uren personeel per kwalificatieniveau
---
Hier staat een overzicht van de Testgevallen voor het uitvoeren van Query validatie van Uitwisselprofiel Zorgkantoren Inkoopondersteuning & beleidsontwikkeling 6.1.0. Percentage ingezette uren personeel per kwalificatieniveau

## Testcases overview table ##

| Testcase | Testdata class | Testcase variabelen | Query parameters | Opmerkingen |
| --- | --- | --- | --- |:---:|
| 01 | td_01 | Is Zorgverlener: N <br> Heeft AOK: N <br> ODB kwalificatieniveau: NVT <br> Behoort tot groep PIL: N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Inhuurovereenkomst zonder zorgverlenerfunctie, inzet INH OK: 8u, Vest. 1254 |
| 02 | td_02 | Is Zorgverlener: N <br> Heeft AOK: J <br> ODB kwalificatieniveau: NVT <br> Behoort tot groep PIL: N  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 |  |
| 03 | td_03 | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: N <br> ODB kwalificatieniveau: NVT <br> Behoort tot groep PIL: N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 |Inhuurovereenkomst met zorgverlenerfunctie, inzet INH OK: 8u, Vest. 1254 | 
| 04 | td_04 | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: N <br> ODB kwalificatieniveau: 1 <br> Behoort tot groep PIL: N  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Inhuurovereenkomst zonder zorgverlenerfunctie met ODB kwalificatieniveau 1, inzet INH OK: 8u, Vest. 1254 |
| 05 | td_05 | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: NVT <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 05a | td_05_a | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: 1 <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie en ODB kwalificatieniveau 1, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 05b | td_05_b | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: 2 <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie en ODB kwalificatieniveau 2, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 05c | td_05_c | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: 3 <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie en ODB kwalificatieniveau 3, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 05d | td_05_d | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: 4 <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie en ODB kwalificatieniveau 4, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 05e | td_05_e | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: 5 <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie en ODB kwalificatieniveau 5, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 05f | td_05_f | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: 6 <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie en ODB kwalificatieniveau 6, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 05g | td_05_g | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: Behandelaren/(para)medisch <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie en ODB kwalificatieniveau Behandelaar, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 05h | td_05_h | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: Leerling <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie en ODB kwalificatieniveau Leerling, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 05i | td_05_i | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: Overig zorgpersoneel <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie en ODB kwalificatieniveau Overig Zorgpersoneel, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 05j | td_05_j | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK & INH OK: 2024-01-01, einddatum AOK & INH OK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: 1 <br> Behoort tot groep PIL: J | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst & Inhuurovereenkomst met zorgverlenerfunctie en ODB kwalificatieniveau 1, inzet AOK & INH OK: 8u, Vest. 1287 |
| 05k | td_05_k | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: 1 <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie en ODB kwalificatieniveau 1, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 06 | td_06 | Is Zorgverlener: N <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> ODB kwalificatieniveau: 1 <br> Behoort tot groep PIL: J  | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst zonder zorgverlenerfunctie met ODB kwalificatieniveau 1, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 07 | td_07 | Is Zorgverlener: N <br> Heeft AOK: J (Niet in meetperiode. Startdatum AOK: 2023-01-01, einddatum AOK: 2023-12-31)) <br> ODB kwalificatieniveau: 1 <br> Behoort tot groep PIL: J | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst buiten meetperiode zonder zorgverlenerfunctie met ODB kwalificatieniveau 1, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |
| 08 | td_08 | Is Zorgverlener: N <br> Heeft AOK: J (Niet in meetperiode. Startdatum AOK: 2023-01-01, einddatum AOK: 2023-12-31)) <br> ODB kwalificatieniveau: NVT <br> Behoort tot groep PIL: J | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst buiten meetperiode zonder zorgverlenerfunctie en geen ODB kwalificatieniveau, inzet AOK: 8u, Vest. 1254 |