---
title: Testcases Zorgkantoren 11.1.0. Kortdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof)
---
Hier staat een overzicht van de Testgevallen voor het uitvoeren van Query validatie van Uitwisselprofiel Zorgkantoren Inkoopondersteuning & beleidsontwikkeling 11.1.0 Kortdurend ziekteverzuimpercentage (excl. zwangerschapsverlof)

## Testcases overview table ##

| Testcase | Testdata class | Testcase variabelen | Query parameters | Opmerkingen |
| --- | --- | --- | --- |:---:|
| 01 | td_01 | Is Zorgverlener: N <br> Heeft AOK: N <br> Heeft parttimefactor: N <br> Heeft verzuim: N <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof :N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Inhuurovereenkomst zonder zorgverlenerfunctie. Geen verzuim/verlof. INH OK inzet: 36u p/w, Vest. 1254 |
| 02 | td_02 | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: N <br> Heeft parttimefactor: N <br> Heeft verzuim: N <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof :N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | INH OK ZVL functie buiten meetperiode. Geen verzuim/verlof. INH OK inzet: 36u p/w, Vest. 1254 |
| 03 | td_03 | Is Zorgverlener: N <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: N <br> Heeft verzuim: N <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst zonder zorgverlenerfunctie. Geen verzuim/verlof. AOK inzet: 36u p/w, Vest. 1254 | 
| 04 | td_04 | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: N <br> Heeft verzuim: N <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof :N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | Arbeidsovereenkomst met zorgverlenerfunctie. Geen verzuim/verlof. AOK inzet: 36u p/w, Vest. 1254 |
| 04a | td_04_a | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: J (0.5) <br> Heeft verzuim: N <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK ZVL functie. Geen verzuim/verlof. AOK inzet: 18u p/w, Vest. 1254 |
| 05 | td_05 | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: N <br> Heeft verzuim: J (28 dagen) <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK ZVL functie. 28 dagen verzuim, AOK inzet: 36u p/w, Vest. 1254 |
| 05a | td_05_a | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: J (0.5) <br> Heeft verzuim: J (28 dagen) <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK ZVL functie. 28 dagen verzuim, AOK inzet: 18u p/w, Vest. 1254 |
| 05b | td_05_b | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: N <br> Heeft verzuim: N <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: J (28 dagen) | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK ZVL functie. 28 dagen Zw. verlof, AOK inzet: 36u p/w, Vest. 1254 |
| 05c | td_05_c | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: J (0.5) <br> Heeft verzuim: N <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: J (28 dagen) | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK ZVL functie. 28 dagen Zw. verlof, AOK inzet: 18u p/w, Vest. 1254 |
| 05d | td_05_d | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: N <br> Heeft verzuim: J (14 + 14 dagen) <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK ZVL functie. 28 dagen verzuim, AOK inzet: 36u p/w, Vest. 1287 |
| 06 | td_06 | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: N <br> Heeft verzuim: J (29 dagen) <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK ZVL functie, 29 dagen verzuim, 36u p/w inzet, Vest. 1254 |
| 06a | td_06_a | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: N <br> Heeft verzuim: J (29 dagen) <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: J (Startdatum: 2024-09-01, einddatum: 2024-12-31) | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK ZVL functie, 29 dagen verzuim, Vest. 1254 |
| 06b | td_06_b | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: N <br> Heeft verzuim: J (6 weken) <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: J (6 weken) | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK ZVL functie, 42 dagen verzuim + verlof, 36u p/w inzet, Vest. 1254 |
| 06c | td_06_c | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: J (0.5) <br> Heeft verzuim: J (6 weken) <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: J (6 weken) | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK ZVL functie, 42 dagen verzuim + verlof, 18u p/w inzet, Vest. 1254 |
| 06d | td_06_d | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: J (Startdatum AOK: 2024-01-01, einddatum AOK: 2024-12-31) <br> Heeft parttimefactor: N <br> Heeft verzuim: J (29 dagen) <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: N | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK ZVL functie, 29 dagen verzuim, 36u p/w inzet, Vest. 1287 |
| 07 | td_07 | Is Zorgverlener: J <br> Heeft AOK: N  <br> Heeft parttimefactor: J (0.5) <br> Heeft verzuim: J (6 weken) <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: J (6 weken) | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | INH OK ZVL functie, 42 dagen verzuim + verlof, 18u p/w inzet, Vest. 1254 |
| 07a | td_07_a | Is Zorgverlener: N <br> Heeft AOK: N  <br> Heeft parttimefactor: J (18u p/w) <br> Heeft verzuim: J (Startdatum: 2024-03-01, einddatum: 2024-07-31) <br> Heeft zwangerschaps/bevallings verlof: J (Startdatum: 2024-09-01, einddatum: 2024-12-31) | Startdatum meetperiode: 2024-01-01 <br> Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | INH OK ZVL functie, 42 dagen verzuim + verlof, 18u p/w inzet, Vest. 1254 |