---
title: Testcases IGJ contextinformatie t.b.v. onaangekondigd inspectiebezoek 1.2.1. Wat is het aantal medewerkers (en het percentage t.o.v. totaal) met een zorgverlener functie per kwalificatieniveau per soort werkovereenkomst?
---
Hier staat een overzicht van de Testgevallen voor het uitvoeren van Query validatie van Uitwisselprofiel IGJ contextinformatie t.b.v. onaangekondigd inspectiebezoek 1.2.1. Wat is het aantal medewerkers (en het percentage t.o.v. totaal) met een zorgverlener functie per kwalificatieniveau per soort werkovereenkomst?

## Testcases overview table ##

| Testcase | Testdata class | Testcase variabelen | Query parameters | Opmerkingen |
| --- | --- | --- | --- |:---:|
| 01 | td_01 | Heeft Zorgverlenersfunctie: N <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: N <br> Heeft Kwalificatieniveau: N | Peildatum: 2024-01-01 | Clienten bij Vest. 1254, indicatie 4VV, leveringsvorm pgb |
| 01a | td_01_a | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J <br> Heeft Kwalificatieniveau: N | Peildatum: 2024-01-01 | Clienten bij Vest. 1287, indicatie 4VV, leveringsvorm pgb |
| 02 | td_02 | Heeft Zorgverlenersfunctie: N <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: N (STOK) <br> Heeft Kwalificatieniveau: J (1) | Peildatum: 2024-01-01 | STOK op vest. 1254 |
| 03 | td_03 | Heeft Zorgverlenersfunctie: N <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J <br> Heeft Kwalificatieniveau: N | Peildatum: 2024-01-01 | AOK op vest 1254 |
| 04 | td_04 | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: N (STOK) <br> Heeft Kwalificatiniveau: N <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | STOK op vest 1254 |
| 05 | td_05 | Heeft Zorgverlenersfunctie: N <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (1) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 05a | td_05_a | Heeft Zorgverlenersfunctie: N <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (6) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 05b | td_05_b | Heeft Zorgverlenersfunctie: N <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (BPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (Leerling) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 06 | td_06 | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: N <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (1) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 07 | td_07 | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: N <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 08 | td_08 | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (1) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 08a | td_08_a | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (BPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (1) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 08b | td_08_b | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OproepOK) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (1) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 08c | td_08_c | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (AOK BBL) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (1) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 08d | td_08_d | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (INH OK) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (1) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 08e | td_08_e | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (Uitzend OK) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (1) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 08f | td_08_f | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (Stage OK) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (1) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 08g | td_08_g | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (Vrijwilligers OK) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (1) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 08h | td_08_h | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (AOK) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (1) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 09 | td_09 | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (2) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 09a | td_09_a | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (3) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 09b | td_09_b | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (4) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 09c | td_09_c | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (5) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 09d | td_09_d | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (6) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 09e | td_09_e | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (Behandelaar) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 09f | td_09_f | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (Leerling) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |
| 09g | td_09_g | Heeft Zorgverlenersfunctie: J <br> Heeft Arbeidsovereenkomst: J (OBPT) <br> Heeft Kwalificatiniveau: J (Overig Zorgpersoneel) <br> Heeft Kwalificatieniveau: | Startdatum meetperiode: 2024-01-01. Einddatum meetperiode: 2024-12-31 | AOK op vest 1254 |