\documentclass{article}  
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage[T1]{fontenc}
\usepackage[german]{babel}
\usepackage{fontspec}
\defaultfontfeatures{Mapping=tex-text,Scale=MatchLowercase}
\setmainfont{cousine}
\usepackage{fancyhdr}
\usepackage{hyperref}
\usepackage{lastpage}
\usepackage{csquotes}
\usepackage{graphicx}
\usepackage{longtable}
\usepackage{tabularx}
\usepackage{booktabs}
\graphicspath{ {./img} }
\pagestyle{fancy}
\fancyhf{}
\setlength\parindent{0pt}
\rhead{\emph{Cover Letter}}
\lhead{Title}
\rfoot{\fontsize{8}{10}\selectfont{\thepage \hspace{1pt} / \pageref{LastPage}}}
\lfoot{\fontsize{8}{10}\selectfont{Kevin Mueller, Zurich, 2. November 2021 | \href{mailto:kevin@ohsystems.io}{kevin@ohsystems.io} | +41 78 614 00 66}}
\footnotesep = 10pt

\pagenumbering{arabic}

\begin{document}

\section*{Subject} 

\vspace{5mm}

Dear Whoitmayconcern,\\

Luptatum lorem esse veniam ut luptatum. Praesent augue accumsan, molestie volutpat hendrerit dolor. Et dolore illum ut veniam odio. Laoreet diam blandit vel dolore luptatum te te praesent magna autem. Molestie dolore lobortis ea commodo, ut; facilisi eum et accumsan blandit.

Et in tation eros augue, nisl. Minim tation at wisi exerci eum.

Luptatum lorem esse veniam ut luptatum. Praesent augue accumsan, molestie volutpat hendrerit dolor. Et dolore illum ut veniam odio. Laoreet diam blandit vel dolore luptatum te te praesent magna autem. Molestie dolore lobortis ea commodo, ut; facilisi eum et accumsan blandit.

Et in tation eros augue, nisl. Minim tation at wisi exerci eum.\\


Luptatum lorem esse veniam ut luptatum. Praesent augue accumsan, molestie volutpat hendrerit dolor. Et dolore illum ut veniam odio. Laoreet diam blandit vel dolore luptatum te te praesent magna autem. Molestie dolore lobortis ea commodo, ut; facilisi eum et accumsan blandit.\\

Et in tation eros augue, nisl. Minim tation at wisi exerci eum.\\

With kind regards,\\
Kevin

\end{document}
