# Demo week 4: Express basics

## Usage

- Om de dependencies te installeren:

```
$ npm install
```

- Nadien kan je het project runnen met:

```
$ npm start
```

- Je gebruikt dat het start script uit de package.json.
- Zoals je daar ziet wordt dan nodemon gebruikt om server.js uit te voeren...