- installeer node.js
- ga vervolgens in de root van dit project staan en doe:

npm install

- de juiste libraries worden nu geïnstalleerd (hij haaltr die info uit de package.json)
- vervang de db.json door je eigen json file (noem hem ook db.json)
- om de restserver op te starten:

npm start