#Example 'Demo-WebApi-Rest'

Dit is een demo-applicatie ifv van 'Integratieproject 1' (INF2).
We geven hiermee inzicht en enkele afspraken mee met betrekking tot het uitwerken van een Web API (back-end) voor hun Android applicatie (front-end).

###### EF Tools
EF Tools zijn 'local' geïnstalleerd in de solution-folder!!