#Example 'E-Reader'

Dit is een voorbeeld applicatie die stap-voor-stap wordt opgebouwd. Het onderwerp van de applicatie is het bekijken/lezen van digitale boeken.

De focus ligt op het onderdeel 'C# Language Fundamentals'!