- this program combine two algorithm bbo and jgenetic for get a best utilization in hybrid cloud computing
- use cloudsim v 4.0
- use java 11.0
- use netbeans 11.0
- من دراین برنامه قصد دارم دو الگوریتم معروف ژنتیک و مهاجرت جغرافیای زیستی را با هم ترکیب کرده
- تا بتوانم به درصد بهره وری بالاتری نسبت به سایر الگوریتمها برسم
- در طراحی این برنامه از نسخه 4 کتابخانه کلودسیم استفاده کرده ام
