﻿# IdentityPaper
Identity Paper Registration
</br>
این برنامه برای دفاتر پیشخوان تهیه و تنظیم گردیده است
</br>
و عملیات انتقال داده های شناسنامه های ذخیره شده در دفاتر را به اداره ثبت احوال انتقال می دهد
</br>