1. DOM (Document Object Model) - модель документа, в якій його зміст представлений у вигляді
об'єктів, які можна змінювати.
2. InnerText повертає текст, який знаходиться в середині елемента, а також в середині всіх його 
дочірніх елементів. InnerHTML повертає текст разом з усіма внутрішніми тегами.
3. До елемента сторінки можна звернутись за його id, тегом, або класом, для цього використовуються 
методи document.getElementById(), document.getElementByTagName(), document.getElementByClassName().
Проте, набагато частіше використовується метод document.querySelectorAll() або 
document.querySelector(), де в дужках прописується сss селектор. Цей метод зручніший, бо дає більше
простору для вибору селектора.