1. Метод .forEach() виконує задану в дужках функцію для кожного елемента в масиві.
2. Найпростіший метод очистки масиву - це arr.length = 0; або можна ще використати
arr.splice(0,arr.length);
3. Метод .isArray(value) використовується, щоб перевірити, чи є змінна масивом. Він 
повертає true, якщо value – це масив, інакше false.