1. Екранування символів потрібно для того, щоб використати якийсь зі спеціальних символів, просто як звичайний символ.
У JS для цього перед символом треба поставити \.
2. Функцію можна оголосити у вигляді:
* function ім'я(параметри) {} (function declaration);
* const ім'я = function() {} (function expression);
* let ім'я = (параметри) => інструкції; (стрілочна функція).
3. Hoisting - механізм, який дозволяє використовувати функції й змінні в коді вище, ніж вони були оголошені. Полягає у
тому, що інтерпретатор переміщує оголошення змінних і функцій у верхню частину їх області видимості перед виконанням
коду.