Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту.
Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?
Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?

1. Метод об'єкту - це функція всередині об'єкту, яка працює зі змінними цього об'єкту.
2. Значення властивості може бути рядком, числом, булевим типом, null, undefined, або іншим об'єктом.
3. Коли ми записуємо об'єкт, як значення змінної, то у змінній зберігається, не сам об'єкт, а посилання
на нього.