
1. Функції в програмуванні використовуються щоб записувати у них дію, яка може повторюватись. Так
можна просто викликати функцію, замість того, щоб знову прописувати код.
2. Аргумент потрібний для того, щоб передавати в середину функції інформацію. Під час створення
функції їй задається необхідна кількість аргументів, які під час виклику функції заповнюються
конкретними значеннями.
3. Оператор return зупиняє функцію і повертає значення в код, який її викликав. Після return можна
прописати дію, значення якої він поверне.