1. Типи даних у JS: 
* number (крім звичайних чисел, до цього типу відносять + і -Infinity, і NaN);
* BigInt (числа > 2^53 і < -2^53);
* Boolean (true, false);
* string (рядок);
* null (значення невідоме);
* undefined (значення не було присвоєне);
* object;
* symbol.
2. ===, на відміну від ==, порівнює значення без зведення типів.
3. Оператор - це знак операції в JS, яка виконує дію над певним значенням (операндом) і повертає нам результат.