1. Цикли в програмуванні використовуються, щоб не прописувати одну команду багато разів. Її можна прописати в циклі 
один раз і, в залежності від доданої умови, вона виконається стільки разів, скільки потрібно. І код буде набагато 
коротшим.
2. Цикл for зручно використовувати для того, щоб перебрати значення у заданому проміжку на відповідність якійсь умові, 
наприклад, мені треба було знайти всі числа, кратні 5, і цикл for, перевіривши кожне число із вказаного проміжку, вивів 
тільки ті, для яких ця умова виконується. Цикл while використовується, щоб виконувати якусь дію доти, доки задана
умова продовжує виконуватись. Наприклад, я використала такий цикл, щоб виводити модальне вікно для користувача, допоки
від не введе в нього небхідну інформацію.
3. Неявне перетворення типів - це те, яке виконується автоматично, наприклад, за використання оператора ==. Явне 
перетворення відбувається, коли розробник навмисно хоче змінити тип даних і прописує для цього, наприклад Number() 
або Boolean().