Przykłady requestów znajdują się w pliku /src/main/resource/generated-requests.http

Bazę danych można podejrzeć pod linkiem http://localhost:8080/h2-console. Dane do logowania znajduja się w pliku
/src/main/resource/application.properties

Aplikacja nie waliduje parametrów.