1) První aplikace - klasické Hallo World!
2) Výpis - vypíše číselnou proměnnou a s desitiným číslem float.
3) Opakovač - zde se použije metoda nexLine() a ukážeme si Scanner.
4) Pětinásobovač - program na zpětinásobení zadaného čísla. A ukážeme si metodu parseInt().
5) Kalkulajda - jdenoduchá kalkulačka kde se naučíme sčítat, odečítat, násobit a dělit. Využijeme znalosti z předchozích programů
6) Boolean - zde si ukážeme datový typ boolean
7) Metoda - zde jsi více představýme datový typ String a jeho metody.
8) MetodaTrim - zde si představíme metodu trim()
9) Podminka - v této aplikaci použijeme funkce if, else, catch
10) BlokPrikaz - 
11) Else- kontrola podmínky
12) Else2 - (else2 pokusit se udělat verzi na dotaz zadej 0 nebo 1)
13) Podminka2 - Skládání podmínek (jednoduší příklad) zkontroluje správnost zadání čísla
14) Podminka3 - Skládání podmínek (Složitější příklad) zde porovnáme dvě rozmezí čísel
15) Kalkulacka - složitějsí kalkulačka za použití "switch" (složka kalkulajda)
16) Nasobilka - (ve složce Cykly) aplikace na jednoduchou násobilku
