Moje Java.

Je tutorial na výuku Java.

Tento tutorial je pouze pro osobní použití.

Celý kurz je dělán v IDE INtelliJ Idea v Comunitní verzi která je zdarma.

Toto IDE velmi doporučuji a navíc pochází z Čech.

odkaz na IntelliJ Idea:  https://www.jetbrains.com/idea/