開完新 file 之後應該會見到類似以下咁嘅嘢

<CodeBlock language="java">
class HelloWorld {
  public static void main(String[] args) {
    // TODO
  }
}
</CodeBlock>

先唔好去理解佢地點解
宜家嘅你未有能力去理解佢地
只需要知道你嘅活動範圍係響 // TODO 果度
Del 左果行就可以響果個位開始你嘅 program
首先響 java 入面，每打完一句最後都要加個 `;`
首先響 java 入面，每打完一句最後都要加個 `;`
首先響 java 入面，每打完一句最後都要加個 `;`
好重要所以要講 3 次!!!
