Домашня робота 3:

 - доробити ДЗ другого дня з урахуванням додатково отриманих знань про GIT: гілки і колективна робота
 - ДЗ третього дня:
<<<<<<< HEAD
 - Уявіть що ми з Вами пишемо застосунок який допоможе офлайн-бібліотеці мати онлайн-представництво. І нам необхідно описати сутності, якими оперує онлайн бібліотека - книжки.
=======
 - Уявіть що ми з Вами пишемо застосунок який допоможе офлайн-бібліотеці мати онлайн-представництво. 
 - І нам необхідно описати сутності, якими оперує онлайн бібліотека - книжки.

 - Кожна книжка має атрибути
 - Назву
 - Опис
 - Мова книги
 - Список авторів (!!)
 - Список літературних жанрів до яких вона віднесена (!!)
 - Рік видання
 - ISBN (хто не знає що це таке - загугліть)

Вам треба описати:
 - клас книги
 - Клас автора (поля: first_name, last_name, year_of_birth)
 - Класс жанра книги (поля назва жанру, опис жанру)


Клас книги використовує класи автор і жанр для визначення своїх полів.


Реалізуйте методи __str__ і __repr__ для всіх класів.
<<<<<<< HEAD
Реалізуйте метод __eq__ для авторів (авторив важаються однаковими якщо всі атрибути однакові) і для книги (книги вважаються однаковими якщо однакові назви і мають тих самих авторів).
=======
Реалізуйте метод __eq__ для авторів (авторив важаються однаковими якщо всі атрибути однакові) і для книги 
(книги вважаються однаковими якщо однакові назви і мають тих самих авторів).



Всі методи повинні бути документовані і анотовані.

Код повинен бути реалізований в окремій гілці, запущений в репозиторій створений MR. 
Бажано запросити когось з колег в репозиторій і попросити зробити code review (не обовʼязково).

Після апруву MR вмерджіть код в головну гілку.